GABRIEL APONTE
UŽASAN PRIZOR

Pobjedu Kolumbije zasjenio je ružan događaj: Suigrač Vatrenog teško ozlijeđen na drugom kraju svijeta

Santiago Arias je rano završio dvoboj Kolumbije protiv Venezuele nakon jednog klizećeg starta
Piše: Karlo HajtićObjavljeno: 10. listopad 2020. 16:45

U noći s petka na subotu odigrane su dvije utakmice kvalifikacija za svjetsko prvenstvo između Kolumbije i Venezuele te Brazila i Bolivije. Brazil je svladao Boliviju s visokih 5:0, dok su Kolumbijci slavili sa 3:0, no utakmicu Kolumbije i Venezuele obilježio je jedan drugi užasan događaj.

Naime, igrala se 8. minuta utakmice, i jedna lopta je išla prema igraču Venezuele i u tom trenutku desni bek kolumbijske reprezentacije Santiago Arias požrtvovno uklizava, no noga mu ostaje na mjestu te tada cijelom svojom težinom pada na svoju lijevu nogu. Doista užasan prizor, te ozljeda koja će zasigurno ostati u tužnom sjećanju 28-godišnjem Kolumbijcu.

Arias je ovo ljeto napravio transfer iz Atletico Madrida u Bayer Leverkusen te je zasad uspio odraditi samo jedan nastup za Apotekare, momčad Tina Jedvaja. Veliki korak unazad u karijeri za odličnog beka jer su predviđanja liječnika da će s terena izbivati poduži period, u najboljem slučaju pola godine. Nadamo se da će se što prije oporaviti.

Utakmica je završila 3:0, a strijelci za Kolumbiju bili su Zapata, te dva puta Muriel, inače obojica brane boje talijanske Atalante.

Linker
19. travanj 2024 07:23