DOBRE VIJESTI IZ RUSIJE

Početak iz snova! Dejan Lovren glavom pogodio s ‘bijele točke‘ i zabio krasan prvi gol u novom klubu

Zenit je gostovao kod Rostova i ostvario drugu identičnu pobjedu na početku sezone.
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 15. kolovoz 2020. 22:01

Dejan Lovren odlično se snašao u novom klubu Zenitu. Nakon što je u prvoj utakmici osvojio i prvi trofej, Superkup,večeras je zabio i prvi pogodak u prvenstvu Rusije.

Zenit je gostovao kod Rostova i ostvario drugu identičnu pobjedu na početku sezone. Slavili su 2:0 u vrlo oštrom dvoboju u kojem je sudac već nakon tri minute bio primoran pokazati dva žuta kartona.

Aktualni prvak došao je do vodstva u 24. minuti, Azmoun je prvo promašio kazneni udarac, ali je pospremio odbijanac u mrežu. Gosti su od 78. igrali bez isključenog Rakickog, a Lovren je u 87. krasnim potezom potvrdio pobjedu gostiju,.

Vatreni je majstorski poentirao glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca, i s pozicije za najstrožu kaznu loptu smjestio u rašlje protivničkog gola.


U prvenstvu Slovačke odigrano je 3. kolo, DAC Dunajska Streda ostvarila je treću pobjedu i prvi su uz impozantu 14:1 gol-razliku. U subotu navečer su doma slavili protiv Nitre sa 6:0, a jedan od strijelaca bio je Marko Divković, mladić iz Otoka pored Vinkovaca. Njegov je to drugi pogodak ove sezone, a njegov suigrač Andrija Balić zabio je jedan više.

Linker
17. travanj 2024 21:19