TOFIK BABAYEV Afp
OPTIMIZAM KOD ORLOVA

"Pogled na tablicu od od koje nas više nije sramota! Tek je počelo s Piksijem, ali miriše na dobro!‘

Srbiji se vraća vjera u reprezentaciju nakon godina, pa i desetljeća neuspjeha u kvalifikacijama
Piše: SNObjavljeno: 31. ožujak 2021. 13:14

Srbija je s još jednom dobrom utakmicom, pobjedom protiv Azerbajdžana na gostovanju, došla u situaciju da s Portugalom nakon tri kola drži tron svoje skupine A. Naravno dobre su to vijesti za susjede nakon godina i godina igranja drugorazrednih uloga u sustavu kvalifikacija za velika natjecanja...

"Najjači igrač kad je u pitanju reprezentacija! Ne znam da je itko ikad ovako ginuo na utakmicama", samo neki su komentara u medijima.

"Pola čovjek, pola reprezentacija", Ovakvog centralnog napadača dugo nismo imali", "Naklon do poda, Mitra!"

Riječ je o Aleksandru Mitroviću koji je opet bio junak Orlova, s dva nova gola riješio je ishod pobjednika (2:1). Za napadača Fulhama to je već peti gol u tri utakmice.

image
TOFIK BABAYEV Afp

Srbija je uoči ovog ciklusa, zapravo prije samo mjesec dana, postavila novog izbornika, Dragana Piksija Stojkovića i koji čini se diže naše susjede:

"Konačno vjerujemo opet u reprezenztaciju, Katar je naš", neke su od reakcija tamošnjih medija.

"Pogled na tablicu od od koje nas više nije sramota: Srbima se vraća vjera u reprezentaciju".

Portugal i Srbija imaju po sedam bodova, drugi je Luksemburg sa tri boda, a bez bodova su Irska i Azerbajdžan. Grupa je dosta lagana i čini se da će Ronaldova i Mitrovićeva momčad voditi bitku za prvo mjesto, iako su i svjesni susjedi da su realnije - dodatne kvalifikacije...

Linker
16. travanj 2024 07:23