Napoli je još jednom odao počast velikom Maradoni
 TWITTER SCREENSHOT
ZASTAVE SU NA ULICAMA

FOTO: Pogledajte emotivne slike iz Napulja, danas bi najveći svih vremena imao 61. rođendan...

Posebno dirljivo bilo je ispred stadiona koji nosi njegovo ime, tamo su navijači ostavljali poruke.
Piše: Petar Zobec/Jutarnji listObjavljeno: 30. listopad 2021. 12:33

Diego Armando Maradona danas bi proslavio svoj 61. rođendan, a Napoli je povodom obljetnice njegovog rođendana na svom Twitter profilu objavio posvetu nogometnom genijalcu. Ispod slike Maradone koji s loptom na glavi žonglira u dresu talijanskog kluba stoji: „Na današnji je dan rođen najbolji ikad”.

Mnogi su se također prisjetili velikog Diega na društvenim mrežama na kojima ostavljaju poruke i sjećanja na „malog zelenog”.

Uskoro, točnije u slobodnom terminu u prosincu, će se u Saudijskoj Arabiji odigrati revijalni meč između Barcelone i Boce Juniors u spomen na Maradonu, a iz Napolija su istaknuli kako neće sudjelovati na iz ekonomskih razloga. No zato će organizirati utakmicu na svom terenu protiv Argentinos Juniorsa kako bi ipak odali počast nogometašu koji je preminuo u studenom protekle godine.

Posebno emotivno bilo je ispred stadiona koji u Napulju nosi njegovo ime, a tamo su navijači ostavljali poruke, majice, šalove i sve ostalo što ih veže za svoju ikonu. Na nekim pročeljima zgrada su istaknute argentinske zastave, a gotovo svaka ulica slavi "El Pibea" na poseban način...

image
Napoli je još jednom odao počast velikom Maradoni
TWITTER SCREENSHOT

image
Napoli je još jednom odao počast velikom Maradoni
TWITTER SCREENSHOT

Linker
19. travanj 2024 19:35