Fran Tudor

 Newspix/zuma Press/profimedia
U ZADNJIM SEKUNDAMA

Pogledajte eurogol kojim je bivši Hajdukovac približio svoju momčad povijesnoj tituli prvaka

Na Poljudu je nastupao od 2015. do 2019. godine, a sada je čini se pronašao idealnu sredinu
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 16. travanj 2023. 18:20

U samom finišu utakmice 28. kola poljske Ekstraklase između Rakowa i Widzew Lodza bivši nogometaš Hajduka Fran Tudor postigao je prekrasan pogodak iz slobodnog udaraca za konačnih 2:0 u pobjedi njegovog Rakowa.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Novim trijumfom momčad Frana Tudora stigla je korak bliže prvom povijesnom naslovu poljskog prvaka. Trenutno imaju šest bodova više od drugoplasirane Legije. Radi se o klubu koji se prije četiri sezone vratio u najviši rang poljskog nogometa prvi put nakon 21 godine. U prethodne dvije sezone osvajao je naslov Kupa, dok je u prvenstvu oba puta završavao na drugom mjestu.

Tudor je članom Rakowa postao u siječnju 2020., nakon što je pola godine tražio klub poslije isteka ugovora s Hajdukom. Rođeni Zagrepčanin u dresu ‘Bilih‘ igrao je od 2015. do 2019. godine.

Za Tudora je ovo bio drugi gol sezone u poljskom prvenstvu, a efikasan je po pitanju asistencija kojih na svojem kontu ima šest. Osim bivšeg Hajdukovca za Rakow je igrao i Zoran Arsenić, nekadašnji igrač Rijeke i Osijeka, dok je kod poraženog Lodza svih 90 minuta odigrao još jedan Hrvat Mato Miloš.

Linker
19. travanj 2024 20:00