SCREENSHOT
VOJNIK KLUBA

Pogledajte kako se emotivni Damir Krznar pred kamerama rastao od Modrih - ‘Možda sam još vruć...‘

Damir Krznar odlučio se oprostiti od modre svlačionice, a ovdje pročitajte više o njegovim razlozima
Piše: SNObjavljeno: 01. prosinac 2021. 23:36

Onoga trenutka kada je nakon poraza u Kupu od Rijeke (3:1) Damir Krznar izjavio da preuzima potpunu odgovornost, bilo je jasno da se nešto dramatično sprema. Mnogi su možda i priželjkivali njegov ostanak, barem do derbija s Hajdukom u nedjelju, međutim Krznar je odlučio stati nagađanjima na kraj i ponuditi ostavku.

U obraćanju javnosti uživo, otvoreno i bez okolišanja poručio je:

"Meni je Dinamo uvijek bio na prvome mjestu, momčad je uvijek na prvome mjestu, i moja je procjena da u ovome trenutku momčadi treba pozitivan šok. Možda je dobra prigoda, pošto se obraćam našim navijačima, da im zahvalim na podršci, onima koji su podršku dali. Isto tako, ispričavam se onima koji su u jednu ruku možda i s razlogom nezadovoljni...

Ovog trenutka, možda još vruć - ali mislim da se ni sutra situacija neće promijeniti, definitivno dajem ostavku na ovu poziciju u cilju da momčad napravi jedan pozitivan iskorak, potreban im je jedan mentalni šok.

Želim sreću novome treneru i želim sreću Dinamu! Bit ću naš navijač, kakav jesam od malih nogu, pa do - da se slikovito izrazim - kasne starosti... u ovome trenutku mislim da je razlaz najbolje rješenje."

Kako doznajemo, Modre će do kraja polusezone voditi Željko Kopić, aktualni šef omladinskog pogona. Predstavljanje novog trenera na Maksimiru su najavili za četvrtak u 11 sati.

Linker
14. travanj 2024 10:25