Hotel President
 SCREENSHOT: FACEBOOK
FOTO: ‘TU SAM ROĐEN!‘

Pogledajte kakvo je ‘čudo u Hercegovini‘ otvorio bivši Vatreni, o luksuznom hotelu priča cijeli kraj!

‘Odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim...‘
Piše: J. BurićObjavljeno: 01. svibanj 2021. 10:32

Nekadašnji reprezentativni napadač Nikica Jelavić nakon okončanja profesionalne karijere krenuo je u biznis, a da praktično nije napravio nikakvu stanku za odmor i opuštanje. To smo označili kao još jedan sjajan pogodak bivšeg napadača.

image
Nikica Jelavić i Goran Šušak
Hotel President


Naime, Jelavić je s prijateljem i sada poslovnim partnerom Goranom Suškom u petak u Čapljini otvorio luksuzni hotel President. Hotel je sagrađen na mjestu koje jamči dobar posao, u blizini je puta koji vodi prema obližnjoj Hrvatskoj i Jadranskom moru, a nedaleko su za posjetitelje vrlo privlačni Međugorje i Mostar.


Samo otvaranje hotela i sve što nudi ovo prestižno zdanje u petak je bila tema dana u Hercegovini, a svjedoci tvrde da je President trenutačno najprestižniji i najluksuzniji hotel u Hercegovini, koji ima sedamdeset mjesta za noćenje, restoran, caffe bar, bazen i još mnogo luksuznog sadržaja. Nakratko smo čuli i samog Jelavića:


- Prezauzet sam svakodnevnim obvezama oko hotela, ali ništa mi nije teško. Navikao sam na rad i znoj... Drago mi je da sve teče kako treba, sretan sam što je sve ispalo kako smo i zamislili, baš prema željama i planovima moga poslovnog partnera i prijatelja Gorana Suška i mene. No, sada nam predstoji svakodnevni rad da održimo početnu razinu i još je podignemo nabolje, da razvijemo posao, tako da naši gosti dolaze i odlaze s osmijehom na licu i željom da ponovo dođu. To nam je obveza i tome ćemo težiti svakoga dana! Ovdje sam rođen, odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju. Eto, uspjet će se otvoriti tridesetak novih radnih mjesta...

Linker
06. ožujak 2024 08:35