DENIS TYRIN/TASS/PROFIMEDIA Denis Tyrin/Tass/Profimedia
REMEK-DJELO

Pogledajte spektakularan pogodak Hrvata koji se vratio s posudbe, Vlašić izgubio hrvatski okršaj!

Bistrović i Vlašić ugostili su moskovski Lokomotiv na čijoj je klupi susret odgledao Tin Jedvaj
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2021. 23:12

Fenomenalan pogodak u gradskom derbiju postigao je Kristijan Bistrović na startu ruske Premijer lige. U 2. kolu na moskovskoj Areni CSKA je ugostila Lokomotiv, a prvi je gol remek-djelo hrvatskog veznjaka.

Igrala se 19. minuta kada je Bistrović odlučio izvesti slobodnjak. S oko 25 metara majstorski je gađao i pogodio desne rašlje, ispružio se vratar Guilherme koliko je mogao, no šut je bio silovit i precizan, odbila se lopta od grede u mrežu...

Gol možete pogledati OVDJE

Ipak, igrači Lokomotiva uspjeli su anulirati prednost domaćina već tri minute kasnije kada mrežu pogađa Smolov. Za konačnih 1:2 pobrinuo se Rifat Žemaletdinov u 60. minuti.

23-godišnji Kristijan Bistrović vratio se s posudbe iz turske Kasimpase, a ovim je pogotkom definitivno pokazao treneru Berezuckom da se u njega može ozbiljno pouzdati.

Spomenimo i da je u 68. minuti za CSKA ušao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji i dalje nije riješio svoju situaciju. Navodno je AC Milan prilično zainteresiran za usluge našeg Vatrenog, ali u igru se uključio i ruski Zenit koji je složio konkretniju financijsku ponudu. Hrvatski ofenzivac usprkos tome radije bi igrao Serie A, no Rossoneri nisu spremni platiti 25 milijuna eura na ime odštete. Zenit je stoga, kako sada stvari stoje, najrealnija Vlašićeva opcija za novu sezonu...

Na klupi Lokomotiva cijelu je utakmicu odgledao povremeni Vatreni Tin Jedvaj. Ove je sezone došao iz Bayer Leverkusena, no priliku za debi još nije dobio.

Linker
02. svibanj 2024 16:40