Gianluca Prestianni

 Screenshot: velez.com.ar
FANTASTIČAN JE

Pogledajte što izvodi nogometno čudo od djeteta (16) koje žele Barca, Real, Manchester United i Chelsea!

Očekuje se da bi se Velez zadovoljio odštetom koja bi iznosila između sedam i osam milijuna eura
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. siječanj 2023. 20:36

Pojavilo se novo nogometno ‘čudo od djeteta‘. Takvim ga zasad nazivaju novinari, no nije priča bez čvrstih temelja jer su se za mladog Argentinca zainteresirali brojni europski velikani.

Njegovo je ime Gianluca Prestianni, nastupa za Velez Sarsfield, 31. siječnja napunit će 17 godina, a zasad se najbolje snalazi na poziciji lijevoga krila.

NOGOMETNE VJEŠTINE MLADOG MAJSTORA POGLEDAJTE OVDJE

Na radaru ga već dulje vrijeme ima Barcelona, koja je prema informacijama insajdera u prednosti za ostvarenje potencijalnog transfera, no postoji i jaka konkurencija.

Naime, Prestiannijevi zastupnici razgovaraju i s drugim zainteresiranim klubovima kao što su Chelsea, Real Madrid i Manchester United, tvrdi TuttoMercatoWeb.

Očekuje se da bi se Velez zadovoljio odštetom koja bi iznosila između sedam i osam milijuna eura, iako mladić u ugovoru ima i otkupnu klauzulu u iznosu od šest milijuna eura.

Informacije iz Argentine govore da je vjerojatniji transfer na ljeto nego u zimskom prijelaznom roku, a Velez bi svog dragulja svakako htio zadržati u svojim redovima do njegove punoljetnosti, makar i na posudbi nakon realizacije transfera.

Linker
27. travanj 2024 04:34