Trent Alexander-Arnold, Loris Karius i Dejan Lovren

 ROBBIE STEPHENSON/JMP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KAKVA ZVIJER!

FOTO: Pogledajte transformaciju zaboravljenog Nijemca, jednog od najvećih tragičara u povijesti Lige prvaka

Vjerovali ili ne, još je u Liverpoolu, ali danas nije ni blizu udarne postave. Ali, ne ljenčari...
Piše: SNObjavljeno: 08. travanj 2022. 16:44

Finale Lige prvaka 2018. godine između Real Madrida i Liverpoola obilježilo je nekoliko imena, ali navijači Liverpoola veliki sudar u Kijevu definitivno najviše pamte po Lorisu Kariusu, njemačkom vrataru koji je s dvije katastrofalne pogreške pogurao Real prema tituli.

"Stalno mi se scene vrte po glavi, iznova i iznova. Beskonačno mi je žao zbog suigrača, zbog vas navijača i zbog osoblja. Znam da sam vas iznevjerio sve sa svojim pogreškama. Volio bih da mogu vratiti vrijeme, ali to nije moguće. Još je gore jer smo osjećali da možemo pobijediti Real i jer smo bili u utakmici tako dugo", govorio je Nijemac nakon poraza od društva iz Madrida (1:3).

image

Loris Karius i Karim Benzema (Trenutak kada je vratar Liverpoola napravio ogromnu pogrešku)

DENIS TYRIN/SPUTNIK/PROFIMEDIA

Za Real su, podsjetimo, tog dana golove postizali Karim Benzema i Gareth Bale, koji je postigao dva, a Karius je bio izravni krivac za prvi i treći pogodak u svojoj mreži. Vratar Liverpoola proživljavao je pravi horor u narednim tjednima i mjesecima, na njegovu adresu stizale su prijetnje smrću i druge zastrašujuće poruke.

Pokrenuta je tada i policijska istraga, a već istoga ljeta danas 28-godišnji vratar poslan je na posudbu u Bešiktaš, a onda i 2020. u Union Berlin. U međuvremenu se vratio u Liverpool, no kod sunarodnjaka Jürgena Kloppa nalazi se u drugom planu. Čim je vidio da na njega baš i ne računaju ozbiljno, Loris je svoju energiju preusmjerio u teretanu i rezultati su više nego očiti.

Poznati vratar ove sezone nije odigrao niti jednu službenu utakmicu, ali nije ni ljenčario. Pogled na njegov Instagram profil otkriva da je nabacio barem desetak kilograma mišićne mase, vjerojatno i više....

"Zvijer", "Terminator", samo su neki od komentara njegovih fanova. "Jednom kada vidite rezultate, to postaje ovisnost", poručio je prije nekoliko tjedana Karius. Pogledajte kako izgleda danas:

Linker
23. travanj 2024 18:48