Zlatko Dalić (arhiva)

 RANKO SUVAR/CROPIX Cropix
DUHOVNA OBNOVA

Pojavila se i fotografija: Zlatko Dalić na velikom molitvenom danu sa slavnim glumcem u dresu Vatrenih

Caviezel se na bini zagrebačke Arene pojavio se u dresu Vatrenih s brojem 10 i prezimenom – Modrić
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 28. svibanj 2023. 13:37

U zagrebačkoj je Areni tijekom subote održan "veliki molitveni dan", kako se kolokvijalno naziva duhovni skup "Progledaj srcem: neka vatra siđe". Ova manifestacija duhovnog karaktera ostvarila je veliki uspjeh prošle godine kada se na maksimirskom stadionu okupilo pedesetak tisuća ljudi, pa je u medijima nazvana i – "katoličkim Woodstockom".

Na ovogodišnjem duhovno-glazbenom spektaklu u Areni pojavio se kao gost i američki glumac James Caviezel, poznat po ulogama u holivudskim hitovima – "Tanka crvena linija", te "Pasija", u kojemu je glumio Isusa Krista!

Danas, međutim, Caviezel ne podsjeća na izdanje iz filma Mela Gibsona. Ne djeluje isposnički kao 2004. kada je film snimljen. "Nabacio" je ponešto kilograma, a na bini zagrebačke Arene pojavio se u dresu hrvatske nogometne reprezentacije s brojem 10 i prezimenom – Modrić.

A "velikom je molitvenom danu" nazočio i izbornik Zlatko Dalić, inače praktični vjernik, koji je u Arenu stigao na duhovnu obnovu uoči okupljanja nacionalne momčadi pred nastup na završnom turniru Lige nacija. Po završetku priredbe, Dalić se družio s prijateljima svećenicima, u čijem je društvu bio i glumac James Caviezel.

Kao svjedočanstvo tom događaju poslužile su fotografije, koje je na Instagramu objavio fra Stjepan Brčina.

Linker
21. travanj 2024 06:53