BAŠ JE PRETJERALA

Policija šokirala majku Cristiana Ronalda, u ručnoj torbici imala malo bogatstvo!

Mama Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro, zaustavljena je prošlog mjeseca na madridskom aerodromu Barajas, jer je iz zemlje pokušala izaći s pet puta većim iznosom gotovine nego što je to dopušteno, javlja u ponedjeljak El Mundo.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 08. lipanj 2015. 19:08

60-godišnju gospođu Aveiro, koja veći dio godine provodi sa sinom Cristianom u njegovoj luksuznoj rezidenciji na rubu Madrida, zaustavila je granična policija nakon što joj je na aerodromu pronađeno 55.000 eura u gotovini, i to u ručnoj torbici.

S obzirom da je po španjolskom zakonu dopušteno iznijeti 10.000 eura, a gospođa Aveiro je na putu za Portugal 'zaboravila' ispuniti formular u kojem se navodi koliko novca iznosi iz zemlje, državni službenici su je zadržali na obradi, te joj zaplijenili 'višak' od 45.000 eura.

Ronaldova mama, inače kuharica, nije uhićena jer se ne radi o kaznenom djelu već samo administrativnom prekršaju, a put je nastavila nakon kraćeg zadržavanja i to s 10.000 eura u torbici. Veći dio novca ostat će u policiji sve dok slavna mama ne priloži dokaz o njegovom izvoru.

Linker
21. rujan 2024 23:38