Slijeva nadesno: Marko Lozo, Romeo Jozak, voditelj Siniša Sušec i Robert Šola u studiju Hanza Medije
 HANZA MEDIA
SUPERSPORTSKE

‘Ponuda Mamiću je ozbiljna. Tamo je Las Vegas, raj za život. Teška odluka, evo što bih ja napravio...‘

Hoće li Dinamo nakon što je izborio proljeće u Europi do Nove godine ipak ostati bez trenera!?
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. prosinac 2020. 07:56

Iznimno je zanimljiva bila rasprava u 14. izdanju podcasta Supersportske. U studiju Hanza Medije gostovali su nogometni treneri Romeo Jozak i Marko Lozo te glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola. Voditelj je bio glavni urednik web izdanja SN Siniša Sušec.

- Hrvataka će sasvim sigurno proći skupinu i igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a tamo će nas voditi Zlatko Dalić, unisoni je bio je stav naših gostiju. No, na pitanja hoće li i treba li u prosincu 2022. godine Vatrene u kapetanskoj ulozi predvoditi Luka Modrić (tada će biti u 38. godini života) već nije bilo tolike suglasnosti...

Dinamo je prošli tjedan osigurao proljeće u Europi, ovaj tjedan može ući u povijesne nogometne knjige kao prva momčad koja je to napravila bez primljenog pogotka, u nedjelju ga čeka veliki hrvatski derbi na Rujevici, ali najveća priča ovih je dana 'nemoralna ponuda' iz Dubaija na adresu trenera Zoranu Mamiću:

- To je ozbiljna priča, gdje ima dima, ima i vatre. Radio sam u tom kraju svijeta, Dubai je kao Las Vegas, to je raj za život, pred Mamićem je vrlo teška ne samo nogometna, nego i životna odluka. Ne znam što će Zoran na kraju odlučiti, ali znam kako bih ja postupio na njegovom mjestu, ustvrdio je Jozak. Kako bi postupio? Pogledajte u podcastu!

Pogledajte i burni sukob mišljenja oko budućnosti Hajduka i glavnih poteza koje bi trebao povući relativno novi poljudski gazda Lukša Jakobušić, koja je tajna uspjeha Rijeke i može li se Rožmanova momčadu umiješati u borbu za naslov prvaka, zašto bi Vlašić najkasnije na kraju sezone trebao napustiti klub koji u četvrtak gostuje u Zagrebu, najbolje Fantasy momčadi, prognozu šest najatraktivnijih utakmica ovog vikenda i još puno toga...

Podcast Supersportske #14 pogledajte u nastavku, a možete ga pratiti i na Sportskoj televiziji u srijedu od 23:50 sati, u četvrtak u 18:20 sati te u petak od devet sati ujutro:

Linker
22. travanj 2024 23:46