MARKO METLAS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
PODBADANJA SE NASTAVLJAJU

Popularna fora: Delije ponovile provokaciju navijača Hajduka na račun Dinama u Maksimiru

Pristalice Crvene zvezde iskopirale su potez torcidaša nakon derbija
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 25. rujan 2024. 09:18

Nekadašnji napadač Gorice Cherif Ndiaye prije nekoliko dana s hat-trickom srušio Partizan u 4:0 pobjedi Crvene zvezde, a navijačka podbadanja se nastavljaju i danima kasnije.

Pristalice Crvene zvezde iskopirale su, naime, potez navijača Hajduka koji su nakon nedavne pobjede u Maksimir na Google mapsu preimenovali u "Šetalište Marka Livaje" i u istom stilu su stadionu Partizana dodali nove "oznake". Nazvali su ga u čast junaka pobjede "Šetalište Cherifa Ndiayea". Između ostalih jer stadion u Humskoj dobio je i oznake "Rupa", "Radonjino mjesto za šutiranje", "Trening centar Crvene zvezde"...

Ndiaye je, inače, u Crvenu zvezdu stigao prije godinu dana iz turskog Adana Demirspora u transferu "teškom" četiri milijuna eura. Za beogradski klub odigrao je 48 utakmica i zabio 22 pogotka od čega čak šest Partizanu u najvećem derbiju srpskog nogometa. Hat-trick za pobjedu u posljednjem derbiju povećao je prednost Crvene zvezde na ljestvici na već 11 bodova nakon svega osam odigranih kola te izazvao velike turbulencije u Partizanu, bijesni navijači razbili su prozor svlačionice, a trener Aleksandar Stanojević podnio je ostavku nakon svega tri i pol mjeseca na toj funkciji.

Linker
26. rujan 2024 11:22