Senijad Ibričić na Poljudu 2011. godine

 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
‘JEDNO MOGU OBEĆATI...‘

Poruka ikone Hajduka je hit u susjedstvu, evo što je u prvom obraćanju po dolasku rekao navijačima

Bivši igrač splitskog kluba prihvatio je odgovoran posao i sjeo u uvijek ‘vruću‘ fotelju
Piše: SNObjavljeno: 04. kolovoz 2023. 19:46

Na Koševu od četvrtka imaju novi tandem ljudi zaduženih za sportski sektor. FK Sarajevo predstavilo je novog trenera Simona Rožmana i sportskog direktora Senijada Ibričića. Bivši trener Rijeke i nekadašnji igrač Hajduka stigli su u paketu iz Domžala gdje su zajedno radili, a Sarajevo je slovenskom klubu za njihove papire isplatilo i zasad nepoznati iznos odštete.

Ibričić je na svom predstavljanju najprije uputio riječi zahvale svom bivšem klubu:

"Želim se prije svega zahvaliti Upravi NK Domžale, jer sam dobio priliku da poslije završetka igračke karijere, radim kao sportski direktor. Vrijeme provedeno u Domžalama, nikada neću zaboraviti, jer sam za ovaj klub igrao srcem i osjećam ga srcem i tako će biti zauvijek."

Naveo je nekadašnji BiH-reprezentativac da neće obećavati puno, no jednu stvar ipak jest obećao...

"Za razliku od drugih, ne želim i neću obećavati kule i gradove, jer nitko na ovom svijetu, pogotovo u nogometu, ne može garantirati ništa, ali ono što mogu i smijem obećati, je posvećenost od 24 sata. Nitko ne kaže da će biti lako, nitko ne sumnja u to da ćemo u narednom periodu provesti mnogo vremena da ekipi vratimo pobjednički mentalitet i dobru atmosferu u redove kluba, a dobra atmosfera je preduvjet za sve ono što želimo", rekao je Ibričić pa dodao:

"Prvi zadatak je pokušaj ujedinjena svih onih, koji žele dobro klubu. Sarajevo je bilo i prije nas i bit će poslije nas, a svi mi zajedno – oni koji navijaju s tribina, oni koji vode klub, mi koji smo zaposleni u klubu, igrači koji igraju, administracija, treneri, omladinci, ekonomi, svi..., imamo zajednički cilj – pomoći Sarajevu da iskoristi svoj ogroman potencijal i ostvari snove svih bordo navijača."

A onda je zaključio sa:

"A sada idemo raditi..."

Navijači Sarajeva već su izrazito zadovoljni potezima uprave koja je reagirala promptno nakon ispadanja iz 1. pretkola Konferencijske lige od gruzijskog Torpeda, ali i poraza na otvaranju BiH-prvenstva od Sloge.

Linker
28. travanj 2024 15:47