Isco i Sara Salamo

 INSTAGRAM
LAGAN ŽIVOT

Poslušao ženu, novac mu pada s neba i ne radi baš ništa, bivša zvijezda Reala bez problema s 30 može u mirovinu

U svom portfelju imaju pet stambenih objekata, a posljednja akvizicija bio im je luksuzni stan u centru Madrida
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. veljača 2023. 17:00

Francisco Román Alarcón Suárez, poznatiji kao Isco, nije uspio pronaći novi klub u zimskom prijelaznom roku. Bivši veznjak Real Madrida i Seville bio je nadomak prijelaza u Union Berlin, no taj je posao propao u posljednji trenutak.

Iako je trenutačno bez angažmana, nekadašnji španjolski reprezentativac svakodnevno trenira kako bi ostao u formi, a i slobodno vrijeme mu je kvalitetno ispunjeno.

S glumicom Sarom Salamo u vezi je od 2017. godine te imaju dva sina (jednog ima iz prijašnje veze s Victoriom Calderon), a pokrenuli su i zajednički posao. Par je 2020. godine otvorio tvrtku Isla November SL koja se bavi nekretninama. Želite li kupiti ili unajmiti stan u Madridu, možete se javiti Iscu...

U svom portfelju imaju pet stambenih objekata, a posljednja akvizicija bio im je luksuzni stan u centru Madrida veličine 153 četvorna metra. Stan ima četiri spavaće sobe, dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju i dvije kupaonice.

Isco i Sara imaju još tri stana i jednu kuću. U njihovoj tvrtki odgovornost je podijeljena na pola, odnosno za sve odluke koje se donose moraju se složiti obje strane. Početni kapital tvrtke iznosio je 400.000 eura.

Isco je s Realom u pet navrata osvojio Ligu prvaka, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 12 milijuna eura.

Linker
06. svibanj 2024 05:07