Na suce i sjekirom...

 DANIJEL SOLDO/CROPIX Cropix
TOTALNO LUDILO

Potresne scene s niželigaške utakmice! Navijač okupio sinove pa prebio suce, napali ih i sjekirama

Susret Mineralca i Radničkog obilježile su strašne scene i brutalan napad na suce
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2022. 23:44

Potresne scene dolaze iz susjedne Srbije gdje su na jednoj niželigaškoj utakmici stradali suci. Na susretu Mineralca i Radničkog jedan muškarac nije bio zadovoljan suđenjem pa je sa svojim sinovima nakon utakmice dočekao dvojicu pomoćnih sudaca i brutalno ih pretukao. Nakon udaraca šakama i nogama, napadači su odlučili koristiti i sjekiru.

"Najprije su ih vukli prema zidu, a onda udarali šakama, a zatim je D. S. drškom od sjekire udario jednog suca više puta po leđima nanijevši mu krvne podljeve", kažu iz tužiteljstva.

Mineralac iz Vranjske Banje je na kraju slavio s 4:0, no to je sasvim palo u drugi plan. Prava je sreća što su suci na kraju spasili živu glavu, a predsjednik nogometnog saveza Pčinjskog okruga Dejan Ivanović je za InfoVranjske.rs rekao da ovako nešto ne pamti.

"Još uvijek nemamo potpune informacija o incidentu. Čekam dodatne izvještaje delegata i službenih lica, kao i izvještaj MUP-a. Nakon toga ćemo i službeno izaći s priopćenjem za javnost povodom ovog incidenta, kao i sa odlukom o sankcijama koje su u skladu s pravilima i propisima", rekao je Ivanović.

Linker
24. travanj 2024 21:38