Novo Vrijeme je izborilo finale s Futsal Pulom

 PAUN PAUNOVIC Cropix

Poznati finalisti prvenstva Hrvatske u futsalu, aktualni prvak Olmissum ispao iz utrke nakon preokreta

Novo vrijeme nakon pobjede od 2:1 u seriji u finalu s Futsal Pulom lovi dvostruku krunu
Piše: Toni RoićObjavljeno: 17. svibanj 2022. 23:04

Makarsko Novo vrijeme je drugi finalist prvenstva Hrvatske u futsalu, nakon što je u trećoj utakmici polufinala doigravanja kao gost svladalo Olmissum 2:1. Time su Omišani ostali bez titule prvaka koju su osvajali prošle dvije godine, dok Makarani imaju priliku osvojiti duplu krunu jer su trofej za Hrvatski kup ove godine već pospremili u vitrine. Suparnik u finalu bit će im Futsal Pula, koja je u polufinalu eliminirala dubrovački Square.

Olmissum je poveo golom Kusture u 14. minuti, koji je iskosa slijeva snažnim udarcem naciljao suprotni kut. No, baš kao i u prvoj polufinalnoj utakmici ovih rivala u Omišu, gosti su izveli preokret. Gol za 1:1 zabio je Pulinho samo 22 sekunde prije kraja prvog poluvremena.

Makarani u 24. minuti dolaze do prednosti kada je Suton zabio lijepi gol, a do kraja Novo vrijeme je izdržalo sve napade i pokušaje domaćih, te trijumfom u majstorici polufinala dobilo priliku boriti se za naslov najboljeg malonogometnog kluba u državi. Prva utakmica finala igra se u petak u Puli.

Linker
08. rujan 2024 01:28