JACK GUEZ Afp
(NE)OČEKIVANI GOST

Poznato lice pojavilo se u hotelu u kojem su dinamovci, je li došlo vrijeme za Petkovićev transfer!?

Ima već 28 godina, vratio se s broncom, čini se da je ovo idealno vrijeme za lukrativni transfer...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. siječanj 2023. 17:24

U hotelu Lone u Rovinju, gdje je Dinamo na pripremama, pojavilo se jedno poznato lice. Radi se o bivšem poznatom nogometašu, a danas uspješnom menadžeru Ivanu Cvjetkoviću.

S obzirom da je bivši super napadač kojeg svi ponajviše znamo po nadimku Tarzan, menadžer Brune Petkovića, naravno da smo odmah pomislli da se moguće nešto zbiva oko njegovog izlaznog transfera. Međutim, izgleda kako je Tarzan došao samo posjetiti svog štičenika, a usput je i posjetio jedan dio svoje obitelji koja živi u Istri.

Naravno, to ne znači da će na tome i ostati. Jer, zimski mercato tek je počeo, Petković je jedan od onih Dinamovih reprezentativaca koji bi mogao dobiti ponudu za odlazak. Ima već 28 godina, vratio se s broncom iz Katara, nekako nam se čini da mu je ovo idealno vrijeme za lukrativni transfer...

Inače, nakon nedjeljne utakmice u kojoj je Dinamo igrao sam protiv sebe i koja je bila žestoka i uzbudljiva, trener Ante Čačić je svojim dečkima u Rovinju dao slobodan ponedjeljak. Svatko ga je mogao iskoristiti kako je želio, baviti se slobodnim aktivnostima. Ipak, nisu baš svi bili slobodni, neki su imali obveze.

Trener je odlučio da se četvorica malo podruže s kondicijskim trenerima. Ništa jako i naporno, ali ipak su ti dečki malo radili dok su ostali skroz odmarali. A s dečkima zaduženim za tjelesnu pripremu radili su Ademi, Petković, Mišić i Boško Šutalo. Kapetan i Petko igrali su u nedjelju, dok Mišić i Šutalo nisu...

image

Ivan Cvjetković snimljen 2019. na Maksimiru

RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Linker
30. travanj 2024 02:16