Achraf Hakimi i Hiba Abouk

 DOMINIQUE JACOVIDES/BESTIMAGE/PROFIMEDIA Dominique Jacovides/bestimage/profimedia
ŽRTVA NA SUDU

Pozvao Uber, dovezao je kući, a onda je krenulo: ‘Ljubio je u usta, podigao odjeću i potom počeo ljubiti i grudi‘

Žrtva je također navela kako joj je nogometaš dodirivao i vaginu, unatoč njenom protivljenju
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. ožujak 2023. 10:47

Ured francuskog tužitelja i formalno je optužio marokanskog reprezentativca Achrafa Hakimija za silovanje.

Desni bek Paris Saint-Germaina i dalje je na slobodi, ali pod policijskim nadzorom, te ne smije stupiti u kontakt s navodnom žrtvom.

Francuski mediji izvijestili su kako je 24-godišnja žrtva silovanja pred sucem istrage svjedočila u nedjelju, 26. veljače.

Prema njenim riječima, u kontaktu je s Hakimijem bila putem poruka na Instagramu od 16. siječnja ove godine, no nisu se vidjeli sve do 25. veljače.

Tada je Hakimi po nju poslao vozilo Ubera, kako bi je doveo u njegov dom u kojem je tada bio sam, s obzirom na to da je njegova supruga Hiba Abouk, s kojom ima dva sina, tada bila s obitelji na odmoru u Dubaiju.

image
FRANCK FIFE Afp

I tu su stvari izmakle kontroli. Kako tvrdi žrtva navodnog silovanja, Hakimi ju je ‘‘ljubio u usta, podigao joj odjeću i ljubio joj grudi unatoč njenom odbijanju‘‘.

Također je navela kako joj je nogometaš dodirivao i vaginu, unatoč njenom protivljenju. U pokušaju da okonča mučnu scenu, djevojka je čak udarila Hakimija.

Igračev odvjetnik tvrdi kako su optužbe lažne, te da njegov klijent normalno trenira s PSG-om, a njegovo okruženje navodno je ‘‘na njegovoj strani‘‘.

Hakimijev brak, jasno, prolazi kroz veliku krizu. Njegova supruga nije se oglašavala, ali je izbrisala neke od zajedničkih fotografija s profila na društvenim mrežama.

Trener Parižana Christophe Galtier nije želio komentirati pravnu situaciju svog igrača.

- Neću odgovarati na takva pitanja. Klub se već ranije oglasio o situaciji – kazao je Galtier.

PSG je izrazio potporu svom članu te je u priopćenju naglasio povjerenje u pravdu...

Hakimi je inače u statusu oporavljenika te neće konkurirati za prvenstveni susret s Nantesom, a Galtier se nada da će ga imati na raspolaganju za uzvrat osmine finala Lige prvaka s Bayernom koji se u srijedu igra u Münchenu.

Linker
10. svibanj 2024 23:50