SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA
ŠTO SLIJEDI?

Pred Vidu postavljen ultimatum! Klub prijeti i spreman je na sve, menadžer Vatrenog traži malo vremena...

Je li na redu nova selidba hrvatskog reprezentativca koji od 2018. igra za Bešiktaš?
Piše: SNObjavljeno: 18. studeni 2021. 09:40

Hrvatskom reprezentativcu Domagoju Vidi u Beşiktaşu na kraju sezone ističe ugovor te mu je uprava crno-bijelih iz Istanbula ponudila novo produženje.

Nažalost po našeg igrača, koji u turskom klubu zarađuje 3,5 milijuna eura, ponuđen mu je ugovor na 1+1 godinu i to s točno prepolovljenim primanjima. Menadžer 32-godišnjeg Vide zatražio je malo vremena za razmišljanje, dok je uprava spremna na sve i prijeti njegovim seljenjem na klupu ukoliko ne prihvati ponudu.

image
SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA

Po turskim se medijima pisalo da je Vida posljednjih sezona preplaćen jer ne pruža ono što se od njega očekuje i što se uprave tiče, ova je odluka konačna i nepromjenjiva. S njom se složio i trener Sergen Yalçın, te je i on najavio da u zadnjoj liniji planira koristiti Necipa, Montera i Welintona. Je li na redu nova selidba Vide koji je u 15-godišnjoj profi karijeri igrao za Osijek, Bayer Leverkusen, zagrebački i kijevski Dinamo, te od 2018. za Beşiktaş?! Pokazat će predstojeći dani.

Nervozu u klubu lako je razumjeti jer je Beşiktaş nakon 12 kola tek šesti s 20 bodova iza Trabzonspora (30), Hatayspora (23), Konyaspora (23), Galatasaraya (21) i Alanyaspora (21). Istih 20 bodova ima i Fenerbahçe...

Linker
02. prosinac 2021 17:25