Vušković s kolegama iz HSV-a

 INSTAGRAM
ZNAK PODRŠKE

Predivna gesta Vuškovićevih suigrača, momčad posjetila Hrvata u Splitu: ‘Najemotivnija fotografija‘

Bild piše da su Vušković i suigrači uživali uz plodove mora, meso i dalmatinske slastice
Piše: SNObjavljeno: 02. rujan 2024. 16:14

Lijepu gestu napravili su igrači HSV-a prema svojem suigraču Mariju Vuškoviću. Nakon presude Međunarodnog sportskog suda (CAS), koji je produljio suspenziju hrvatskom igraču do studenog 2026. godine, njegovi suigrači pružili su mu podršku.

Naime, glavni trener HSV-a Steffen Baumgart dao je nekim svojim igračima slobodan dan kako bi posjetili Vuškovića u Splitu. Sebastian Schonlau, Ludovit Reis, Bakery Jatta, Ransford Königsdörffer, Jonas Meffert, Robert Glatzel i Miro Muheim od igrača, kondicijski trener Daniel Müssig, rehabilitacijski trener Sebastian Capel, momčadski liječnik Götz Welsch i klupski analitičar Eduard Riesen, svi oni su posjetili Vuškovića i uživali zajedno u večeri u restoranu Makarun.

Prema navodima Bilda, Vušković je bio u potpunosti iznenađen njihovim posjetom. Zajedno su uživali uz plodove mora, meso i dalmatinske slastice.

Vušković, koji je pod suspenzijom od studenog 2022. godine, objavio je fotografiju s večere na Instagramu s crvenim srcem i natpisom "Family" iznad fotografije. "Vjerojatno najemotivnija momčadska fotografija HSV-a", navodi Bild. Vuškovićev ugovor s HSV-om ističe u ljeto 2025. godine.

image

Vušković s kolegama iz HSV-a

INSTAGRAM

Linker
05. rujan 2024 10:39