REUTERS/Francois Walschaerts
NADA SE DA ĆE MURIEL ZAIGRATI

PREDSJEDNIK ATALANTE OBJASNIO GDJE JE POŠLO PO ZLU SA STOPEROM KOJI JE OTIŠAO NAKON SAMO TRI TJEDNA 'Bio je tužan, a jedan od razloga je njegova žena'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2019. 20:06

Predsjednik Atalante Antonio Percassi, prvog protivnika Dinama u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, otkrio je pravi razlog zbog kojeg stoper Martin Škrtel nije ostao u klubu.

Podsjećamo, bivši branič Liverpoola u Atalanti se zadržao samo tri tjedna nakon čega su Talijani morali ekspresno potražiti zamjenu na njegovoj poziciji. Atalanta je tako kao rješenje na mjestu braniča angažirala danskoj reprezentativca Simona Kjaera, koji je stigao iz Seville na posudbu.

- On je dobar dečko, ali bio je tužan. Moglo se vidjeti da pati, a jedan od razloga je bio i taj što njegova supruga nije željela doći ovdje - rekao je Percassi za Gazzettu dello Sport.

Percassi je također kazao kako se nada da će najbolji napadač kluba, Kolumbijac Muriel biti spreman za okršaj protiv Dinama na Maksimiru.

GENOA, ITALY - SEPTEMBER 15: Luis Muriel of Atalanta celebrates after scoring a goal on a penalty kick during the Serie A match between Genoa CFC and Atalanta BC at Stadio Luigi Ferraris on September 15, 2019 in Genoa, Italy. (Photo by Paolo Rattini/Getty Images)
Getty Images

- Nadam se da će zaigrati u Zagrebu, ali najvažnije je da ozljeda nije ozbiljnija - rekao je Percassi pa se nadovezao na transferni rok:

- Odmah smo dali do znanja klubovima kako Ilicic i Papu nisu na prodaju. Nismo uopće htjeli ulaziti u nikakve pregovore jer smo ih htjeli zadržati.

Linker
03. svibanj 2024 12:27