VLADO KOS/CROPIX Cropix
ZANIMLJIVOSTI IZ POLJSKE

Predsjednik se sastao s Bjelicom uoči premijere, poljski lovci na autograme odlično opremljeni

Ugledna imena nisu propustila Osijekovu premijeru u Europi
Piše: Nikola Patković/Jutarnji listObjavljeno: 22. srpanj 2021. 20:43

Prvi nastup Osijeka u Europi ove sezone nisu propustili ni predsjednik kluba Ferenc Sakalj kao i glavni sponzor Lörinc Meszaros, koji je tako preskočio susret svoje Puškaš Akademije u Latviji. Sakalj i Meszaros došli su u četvrtak poslijepodne, pri čemu su se u hotelu sastali i sa glavnim menadžerom Osijeka Nenadom Bjelicom, te članovima Uprave Vladom Čoharom i Valentinom Koprivnjak.

Bjelici i momčadi su, naravno, poželjeli pobjedu i prolazak prve prepreke u kvalifikacijama Konferencijske lige, a pogotovo nakon što je Puškaš Akademija predvečer visoko poražena na gostovanju kod Rigas Futbola Skole sa 3-0.

Mladi poljski lovci na autograme nisu propustili priliku za skupljanje novih potpisa u svojim bogatim kolekcijama. Trojica mladića iz Szczecina iskoristili su dolazak Osijeka u svoj grad, kako bi prikupili što više potpisa, pa su u srijedu i četvrtak došli pred hotel u kojem su bili smješteni 'bijelo-plavi' i strpljivo čekali da se netko od njih izađe van.

Dečki su bili odlično opremljeni, imali su fotografije igrača u Osijekovim, ali i u dresovima njihovih bivših klubova i reprezentacija, pa im se tako Ivica Ivušić potpisao i na fotku u dresu Olympiakosa, Damjan Bohar u dresu Zaglebia, Laszlo Kleinheisler u dresu Mađarske...

Linker
12. travanj 2024 02:17