PSG

Pregovara s Blancom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2013. 12:43

Premda na sve načine pokušavaju zadržati talijanskog trenera Carla Ancelottija u momčadi, izgleda da je čelnicima francuskog prvaka PSG-a jasno da će ga izgubiti tijekom ljeta...

Zov Real Madrida je prejak i svakim novim danom Ancelotti daje do znanja kako je spreman na odlazak prema gigantu španjolske Primere. U međuvremenu čelnici pariškoga kluba vode razgovore i pokušavaju pronaći pravo trenersko rješenje ako se neminovno dogodi.

Dosad je sportski direktor Leonardo vodio razgovore s Massimilanom Allegrijem, trenerom Milana, koji je ipak bliže opciji prihvaćanja Rominog poziva. Drugi razgovori, kako barem navode mediji, se vode s Laurentom Blancom, 47-godišnjim nekadašnjim francuskim reprezentativcem.

U kratkoj trenerskoj karijeri je Blanc s Bordeauxom bio prvak Francuske, a do prošle godine je vodio nacionalnu reprezentaciju Francuske zaključno s Europskim prvenstvom.

No, pitanje je kako će završiti pregovori s Blancom jer PSG ima trajnu opciju da za godinu dana dovede Arsenea Wengera, kojem tada istječe ugovor s Arsenalom.

Linker
22. rujan 2024 02:23