Luka Jović
 GABRIEL BOUYS / AFP / GABRIEL BOUYS AFP
MORAT ĆE PRED SUD

PREKRŠAJNA PRIJAVA I DALJE JE NA SNAZI! Luki Joviću istekla je mjera samoizolacije koju, srećom za njega, nije prekršio i drugi puta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2020. 10:37

Istekla je mjera samoizolacije za napadača madridskog Reala i srpske reprezentacije Luku Jovića. Mladi napadač se po povratku iz španjolske prijestolnice odlučio malo proveseliti u društvu svoje djevojke Sofije Milošević s kojom je viđen na beogradskim ulicama. Ne bi bilo ništa sporno, dapače, da Jović nije odmah s aerodroma morao - kući.

Kući jest otišao, ali uz napomenu koju mu je uručila policija, kasnije i sudstvo. Prvi općinski sud u Beogradu propisao mu je obavezno poštivanje samoizolacije, nakon što ga policija nije bila našla na njegovoj prijavljenoj adresi. Naloženo je potom, od strane prvog općinskog suda u Beogradu da ga se privede sljedeći puta kada ne bude bio kod kuće.

Istovremeno dakle, protiv Jovića je bila podignuta kaznena prijava koju će sada, nakon proteka samoizolacije rješavati beogradski sud.

- Prekršio sam izolaciju zato što nisam bio upućen u pravila. Znam da je teško povjerovati, ali tako je. U zemlji iz koje ja dolazim, pa čak i u Italiji, koliko možemo vidjeti na Internetu, sve osobe koje su u karanteni mogu izaći baciti smeće jednom dnevno, otići do ljekarne ili prodavaonice. Shodno tome, ja sam pomislio da ista pravila vrijede i ovdje - rekao je Jović braneći se od optužbi za kršenje samoizolacije.

Jović bi, da je bio uhvaćen i drugi puta u kršenju mjere bio kažnjen s tri godine zatvora ili devet tisuća kuna, a budući da se to nije dogodilo, ne prijeti mu zatvor, ali bi mogao platiti određenu financijsku kaznu zbog prvotno podignute prekršajne prijave.

Linker
02. svibanj 2024 16:01