AFP
LAMPARD

Prelazi u New York City!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2014. 20:04

Engleski nogometaš Frank Lampard (36) postao je i službeno novi igrač američke MLS momčadi FC New York Cityja.

Njujorška momčad sazvala je press-konferenciju kako bi predstavila novo pojačanje ovoga četvrtka, i nije razočarala. Na novinskoj se konferenciji pojavio legendarni engleski nogometaš, koji započinje novu avanturu svog života.

- Želim se i dalje natjecati i postavljati ciljeve ispred sebe. Želim biti vođa na i izvan terena. Gledao sam utakmice MLS lige i ovo vidim kao sjajnom prilikom za sebe i moj nastavak karijere – rekao je Lampard okupljenim novinarima.

FC New York City je klub koji je osnovan u svibnju 2013., ali neće se početi natjecati u MLS-u do ožujka 2015. godine. Kao rezultat toga, Lampard bi mogao sljedećih nekoliko mjeseci provesti na posudbi u sestrinskom klubu FC New Yorka - Melbourne Cityju. Zasada još uvijek nije poznato gdje će igrati do ožujka iduće godine.

Podsjećamo, Lampardu je krajem lipnja istekao ugovor sa Chelseajem u kojem je proveo 13 sezona i čiji je najbolji strijelac u povijesti kluba (211 golova), pa u FC New York City prelazi kao slobodan igrač. Za reprezentaciju je upisao 106 nastupa.

Linker
27. travanj 2024 17:12