MARCO BERTORELLO Afp
OSTAO JE RAZOČARAN

‘Prešao sam 1.300 kilometara samo zbog tebe...‘ Dječak u Beogradu nije dočekao Ronaldov autogram

Portugalci su odmah po dolasku na aerodrom Nikola Tesla pohitali u autobus.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2021. 09:39

Nogometne reprezentacije Srbije i Portugala sutra će, dakle u subotu od 20.45 sati na beogradskoj Marakani odigrati utakmicu 2. kola kvalifikacija za SP u Kataru koj će se održati 2022. godine. Izabrana vrsta iz zemlje aktualnih europskih prvaka u četvrtak je navečer sletjela u Beograd, na aerodromu Nikola Tesla pojavili su se nešto iza 18 sati.

Dva su detalja obilježila njihov dolazak. S obzirom na to da se moraju poštovati ekstremno striktne mjere zbog širenja koronavirusa u Srbiji, Portugalci su iz zrakoplova doslovce uletjeli u autobus koji ih je odvezao u hotel. Vojnički, bez pogleda lijevo-desno, Cristiano Ronaldo i suigrači prošli su kroz zgradu terminala.

image
SCREENSHOT BLIC TV

Tamo je stajao i jedan dječak imena Borys koji je na svom velikom transparentu napisao da je zbog Ronaldovog autograma kojeg je tako jako želio, prešao čak 1.300 kilometara. Bio je na ramenu svog oca, nisu htjeli novinarima reći odakle su stigli, ali dječak toliko željeni potpis nije dobio. Ronaldo ga, kako rekosmo, nije ni pogledao.

Nakon što je ušao u autobus, tamo se CR7 zabavljao sa svojim suigračima dok se čekalo da se krene prema hotelu. Ronaldo nije htio izaći dok je dječak strpljivo čekao priliku za dobiti autogram. Naravno, na društvenim su mrežama odmah krenuli sipati negativne komentare spram Portugalaca, ali očito je da su poruke bile jasne. Što manje kontakta... Korona je tu, a najmanje što treba nogometašima je zaraziti se uoči završnice sezone koja uskoro dolazi.

Nije bilo ni inače standardnih izjava za medije po dolasku u Srbiju, protokol portugalske reprezentacije zahtjevao je što brži ulazak u autobus.

Linker
24. travanj 2024 06:19