Sofia Calzetti
 INSTAGRAM SCREENSHOT
ŽENE NOGOMETAŠA

FOTO: Prezgodna manekenka prekraja nogometnu kartu svijeta? U neizvjesnosti već drži pola Europe!

Atraktivna glumica i fotomodel mogla bi imati ključnu ulogu po pitanju karijere Sergija Aguera.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2021. 08:33

Tko bi mogao znati gdje će jedan od najvećih napadača u povijesti engleske Premier lige, 32-godišnji Sergio Aguero nastaviti karijeru? Pored sve sile novinara, analitičara i općenito, prijatelja nogometa koji prate ovog argentinskog golgetera, odgovor se vjerojatno krije kod nje.

Ona je njegova djevojka, 23-godišnja Sofia Calzetti. Kako vele u takve stvari uvijek dobro upućene kolege iz engleskog The Suna, Sofia se recentno svom dragom požalila da joj je na Otoku - baš dosadno. Poželjela je otići negdje drugdje, pa bi eto, ako nije problem, malo do Italije...

Naravno da su navijači diljem svijeta odmah počeli s reakcijama na društvenim mrežama. Jer, očekivalo se da će nastaviti karijeru u Premier ligi, a spominjao se i u kontekstu dva najveća španjolska kluba - madridskog Reala i Barcelone.

Cijelu stvar već su komentirali i trener Arsenala, Mikel Arteta, kao i Joan Laporta, za vrijeme izborne kampanje za predsjedničko mjesto u Barci. Nije tajna da ga žele svi najjači europski klubovi, a ono što je zasad jedino sigurno je da na kraju sezone nakon 10 godina napušta Manchester City budući da klub s njime neće produljivati ugovor.

Zanimljivo, a to će Sofiji biti najmanje drago pročitati, za Aguera još uvijek nema službenih ponuda iz Italije. No, nakon što se djevojka zaželjela baš te zenlje, ne dvojimo u to da će barem jedna stići. Ne bi loše došao napadač Aguerovog tipa jednom Juventusu ili Milanu.

Linker
26. travanj 2024 08:28