NELSON ALMEIDA Afp
JOŠ JEDNA ODBIJENICA

Prije 10 godina igrali su drugu ligu, ali niti oni ne žele Cristiana Ronalda: ‘Da, i nama su ga ponudili‘

Prema posljednjim informacijama Ronaldo je najbliže potpisu za bogati Al-Nassr
Piše: Andro PolićObjavljeno: 21. prosinac 2022. 23:56

Turbulentan drugi mandat na Old Traffordu, uskoro 38 godina na leđima, ali i "moljakanje" za pogodak u Kataru, učinile su Cristiana Ronalda još nepoželjnijom robom na nogometnom tržištu. Legendarni Portugalac prošlog je ljeta prošao kalvariju s odbijenicama iz niza europskih velikana, a jedini uvjet koji je postavio na stol bila je njegova najveća ljubav - Liga prvaka.

Tako se posljednjih dana zakotrljala priča kako je bio u kontaktu i s Eintrachtom iz Frankfurta prije nekoliko mjeseci.

"Ronaldo je bio ponuđen čak i nama", rekao je Axel Hellmann, izvršni direktor njemačkog kluba.

"Imam osjećaj da je bio ponuđen svakom klubu koji igra Ligu prvaka", dodao je Phillip Holzer, predsjednik klupskog nadzornog odbora.

Eintracht je u sezoni 2011./12. bio član druge njemačke Bundeslige, a ove su sezone uspjeli preskočiti grupnu fazu Lige prvaka i ući među 16 najboljih klubova Europe.

Odlazak u svlačionicu u suzama nakon poraza od Maroka u četvrtfinalu, bit će posljednja slika Ronaldove karijere prije negoli pronađe novi klub, nakon što je raskinuo ugovor s "crvenim vragovima". Najglasnije se spominje odlazak u saudijski Al-Nassr, gdje bi prema posljednjim informacijama španjolskog AS-a trebao zarađivati oko 150 milijuna eura po sezoni.

Linker
19. travanj 2024 08:29