ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
NOVI PROJEKT

Prilika za nogometne klubove iz nižih liga: HRnogomet donosi prijenose uživo i na sve vaše utakmice

Želja je popularizacija amaterskog nogometa te omogućavanje praćenja utakmica putem live streama
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2022. 11:45

Na zahtjev brojnih korisnika, HRnogomet, specijalizirana aplikacija za praćenje amaterskog nogometa u Hrvatskoj, odlučio je ispuniti želje svojih najvjernijih pratitelja i korisnika te krenuti s izravnim prijenosima utakmica amaterskog nogometa raznih stupnjeva natjecanja u Hrvatskoj.

Romano Glavač, glavni operativac HRnogometa, ukratko nam je objasnio najnoviji iskorak:

- Želja i namjera ovog projekta je popularizacija amaterskog nogometa te omogućavanje praćenja utakmica putem live streama na našem Youtube kanalu HRnogomet TV. Reorganizacijom natjecanja u RH postalo je iznimno teško uživo pratiti klubove na gostovanjima te smo stoga odlučili krenuti s projektom koji bi ljubiteljima nogometa omogućilo da osim rezultata uživo u našoj aplikaciji imaju i mogućnost gledanja nekoliko utakmica raznih stupnjeva natjecanja svako kolo.

Ideja zvuči sjajno, krasna platforma s velikim brojem pratitelja je već tu, sada je na vodstvima klubova da prepoznaju i krenu u akciju. Klubovi koji prepoznaju čitavu priču za sve detalje se trebaju javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

- Vjerujemo da će projekt biti dobro prihvaćen jer se radi o amaterskim klubovima koje svi mi pratimo uz profesionalne klubove najvišeg stupnja natjecanja te se radujemo suradnji s klubovima koji su već odlučili podržati našu ideju i svima koji se u narednim tjednima i mjesecima odluče pridružiti projektu i omogućiti svojim navijačima praćenje utakmica na Youtubeu. Ovdje bih svakako zahvalio klubu Karlovac 1919, koji je odmah prihvatio našu ideju i prijedlog za suradnju te smo na prvoj utakmici NK Karlovac – NK HAŠK imali veliki broj gledatelja za taj rang natjecanja. Nadamo se i vjerujemo da ćemo svakim novim prijenosom pomicati granice našeg projekta i dodatno popularizirati amaterski nogomet u Hrvatskoj, kaže Glavač, a prenosi Sportalo.hr.

Naravno, i svim klubovima partnerima HRnogometa ovo je prilika za lakše ugovaranje novih sponzora jer sada postoje preduvjeti za sponzorstva većih gospodarskih subjekata, a na ovaj će se način omogućiti i pregled sudačkih odluka, o kojima se na društvenim mrežama žustro raspravlja danima i tjednima nakon nekih utakmica.

Ostaje tek za vidjeti koliko će klubova odlučiti napraviti iskorak u svom radu, priključiti se ovom zanimljivom projektu i omogućiti svojim navijačima praćenje i na domaćim i na gostujućim utakmicama.

Linker
16. travanj 2024 21:33