Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu 2018. godine
 GABRIEL BOUYS/AFP/PROFIMEDIA Gabriel Bouys/Afp/Profimedia
POJAVILI SE REZULTATI

Procurila najstrože čuvana nogometna tajna: Evo tko je najbolji na svijetu, sve se zna i prije izbora!?

Internetom kruži fotografija navodnih rezultata glasanja za Zlatnu loptu 2021. godine
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2021. 20:21

Ako je vjerovati informaciji koja se pojavila na društvenim mrežama, već sada se zna tko je najbolji igrač u Europi 2021. godine. Iako se Zlatna lopta dodjeljuje tek 29. studenog, internetom kruže rezultati glasanja za ovu prestižnu nagradu.

Lista od 30 igrača, na kojoj je i hrvatski kapetan Luka Modrić, pokazuje i glasove koje su dobili nogometaši ove sezone. Datum na vrhu stranice je 25.10. 2021. godine, a ako papir na slici nije falsifikat, pobjednik će ove godine biti Robert Lewandowski.

Napadač Bayerna i Poljske bi osvojio Zlatnu loptu sa 627 glasova, dok je drugi na listi Lionel Messi koji je nedavno prešao u PSG, a treći Karim Benzema iz Real Madrida. Top pet zatvaraju Mohamed Salah iz Liverpoola i Jorginho iz Chelseaja koji je i osvajać Eura s Italijom.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić je na ovoj listi na 12. mjestu s 33 glasa, dok je primjerice Cristiano Ronaldo tek deveti. Pokaže li se ovo točnim, Poljak će osvojiti svoju prvu Zlatnu loptu u karijeri nakon što je prošle godine bio favorit, no nagrada se zbog pandemije nije dodjeljivala.

Navodni poredak za Zlatnu loptu 2021.:

1. Robert Lewandowski

2. Leo Messi

3. Karim Benzema

4. Mo Salah

5. Jorginho

6. Kylian Mbappe

7. N'Golo Kanté

8. Erling Haaland

9. Cristiano Ronaldo

10. Kevin De Bruyne

...

12. LUKA MODRIĆ

Linker
16. travanj 2024 23:40