Leticia Sogiro, Rita Lopes i Rebeca Ribeiro

 SRCEENSHOT Twitter
PRIJE VELIKOG ‘KIKSA‘

Procurila skandalozna poruka: Neymar i društvo uhvaćeni sa cijelom ‘ekipom‘ atraktivnih ljepotica!?

Brazilski novinar došao je do privatne glasovne poruke koja ne ide u prilog reprezentativaca
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2023. 21:24

Brazilska javnost ljutita je na vodeće zvijezde momčadi. Ako se ispostavi da su navodi tamošnjeg novinara Matheusa Baldija točni, Neymar, Vinicius Junior i Richarlison naći će se na nišanu mnogih kritičara.

Brazil je, naime, remizirao s Venecuelom 1:1 u trećoj rundi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine i tako prepustio lidersku poziciju Argentini. Pogodak za Seleçao postigao je Gabriel Magalhaes, a Venecuela je stigla do izjednačenja preko Eduarda Bella u 85. minuti. Jasno, Brazilci nisu najsretnije prihvatili ishod budući da su u isti ušli kao izraženi favoriti, a dan nakon utakmice na vidjelo počinju izlaziti delikatni detalji.

Spomenuti novinar Baldi na svojim je društvenim mrežama objavio da su Neymar, Vinicius i Richarlison dan uoči utakmice proveli na - privatnoj zabavi. Navodno se odvijala u hotelu u Cuiabi, gdje je odsjedala reprezentacija Brazila. Zvjezdani trojac s nastupima za Al-Hilal, Real Madrid i Tottenham, kazat će Baldi pozivajući se na privatne glasovne poruke koje drži u svom posjedu, organizirala je party kojem su prisustvovale i tri zanosne ženske osobe.

"KONTROVERZNO! U četvrtak su se neki igrači zabavljali u hotelu. Na WhatsApp video zapisu ženski glas tvrdi da je Neymar s Rebecom Ribeiro, Vinicius Junior s Leticijom Sogiro, a Richarlison se sastao s Ritom Lopes. Neki ljudi ističu i da su vidjeli influensericu Sogiro kako u petak ujutro odlazi iz hotela u kojem je odsjedala brazilska reprezentacija", stoji u Baldijevoj objavi, a zatim novinar podsjeća da se Rebecca Ribeiro i ranije spominjala u vidu Neymarove ljubavne afere.

Rebecca se o situaciji javila putem društvenih mreža i kazala zaprijetila tužbom, a Leticia Sogiro i Rita Lopes nisu komentirale navode koji su uzburkali brazilsku nogometnu javnost. Je li se Neymar po tko zna koji put doveo u probleme zbog neodgovornog ponašanja? I jesu li ga ispratili Vinicius i Richarlison?

Linker
28. travanj 2024 02:28