Dani Alves

 ULISES RUIZ Afp
ZVIJEZDA IZA REŠETAKA

Procurile izjave Danija Alvesa: Najtrofejniji nogometaš svijeta se otvorio zatvorskim kolegama?!

Odvjetnik brazilskog nogometaša je istaknuo kako će tražiti da se njegov klijent brani sa slobode
Piše: SNObjavljeno: 30. siječanj 2023. 10:32

Hoće li Dani Alves biti osuđen za silovanje zbog čega se trenutno nalazi u zatvoru u Barceloni? Na to pitanje nećemo dobiti odgovor još neko vrijeme, a dok svjetska javnost da brazilski nogometaš u nekom intervjuu iznese svoju verziju cijele priče, iz zatvora ipak dobivamo neke informacije.

Španjolska La Vanguardia donosi priču iz zatvora u kojem je smješten brazilski nogometaš. Dani Alves se tretira jednako kao svaki drugi zatvorenik, tvrde Španjolci, te nema nikakvih posebnih usluga koje on dobiva.

La Vanguardia donosi i izjavu jednog od zatvorenika koji je prepričao ono što je Dani Alves ispričao o cijelom slučaju.

"Prihvatit ću sve što se dogodi. Napustio sam kuću kada sam imao samo 15 godina, prevladao sam sve teške i komplicirane situacije u svojem životu pa ću tako i ovu. Ništa me ne straši", navodno je rekao Alves koji je i kolegama u zatvoru ispričao kako se sporni seksualni odnos dogodio uz pristanak djevojke. Brazilac u zatvoru dijeli ćeliju s bivšim tjelohraniteljem Ronaldinha.

Alvesov odvjetnik Cristobal Martell je u razgovoru za Antenu 3 istaknuo kako je nogometaš neke kontradiktorne izjave tijekom ispitivanja dao u strahu da će u javnost izaći činjenica kako je prevario svoju suprugu. Isto tako se ističe kako će od suda zatražiti da se Alves pusti u kućni pritvor u kojem bi nosio elektroničku narukvicu oko noge, javljao se u policiju svakog dana, ostavio putovnicu u policiji te platio i određeni iznos kao kauciju. Još se ne zna hoće li mu sud u Barceloni to dopustiti.

Linker
17. travanj 2024 17:26