Dejan Lovren

 ROMAIN PERROCHEAU Afp
MINUTAŽA ISPRED NOVCA

Procurili detalji Lovrenovog ugovora, srebrnog Vatrenog u novom klubu čeka drastično manja plaća?

Ovog ljeta je imao dvije opcije: Ili grijati klupu u Lyonu ili pronaći novi klub
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2024. 19:05

Iako posao još nije službeno objavljen, Dejan Lovren uskoro bi trebao postati novi igrač PAOK-a. Izvijestili su tako proteklih dana mnogi insajderi, među kojima je i Fabrizio Romano. Papirologija je navodno riješena, Lovren je pristao na ponudu, a nakon što se urede završni detalji trebao bi se pojaviti na liječničkim pregledima u novom klubu.

Lovren je ovog ljeta imao dvije opcije - ili pristati na grijanje klupe u Lyonu do isteka ugovora na ljeto 2025. ili pronaći novi klub. Odabrao je drugu, a ako su saznanja medija bosanskohercegovačkog portala SportSport, slavnog hrvatskog reprezentativca čeka drastično manja plaća u PAOK-u nego što je zarađivao u Ligue 1.

Spomenuti medij tvrdi da će Lovren pristati na dvogodišnji ugovor. U prvoj godini sezoni trebao bi zaraditi 800 tisuća eura plus bonuse, a u drugoj 700 tisuća eura uz bonuse. Otprije je poznato da je hrvatski stoper u Lyonu zarađivao 400 tisuća eura - mjesečno. Iliti 4,8 milijuna eura po sezoni.

Dakle, po preseljenju u Grčku, na Lovrenov će račun "kapati" enormno manji iznos, no 35-godišnji Hrvat procijenio je da se isplati srezati zaradu u zamjenu za minute na travnjaku.

Linker
13. rujan 2024 21:54