MADRID, SPAIN - MARCH 15: Gareth Bale of Real Madrid celebrates after scoring Real's opening goal during the La Liga match between Real Madrid CF and Levante UD at Estadio Santiago Bernabeu on March 15, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
 Denis Doyle / 2015 Getty Images
BIZARAN UGOVOR

PROCURIO DOKAZ: Evo tko je zapravo najskuplji igrač u povijesti nogometa!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 21. siječanj 2016. 13:36

'Otkrivena je najveća tajna modernog nogometa', pišu španjolski mediji nakon što je u javnost dospio službeni dokument, u kojem jasno stoji da je Realova kupnja Garetha Balea od Tottenhama - daleko najveća u povijesti nogometa!

Španjolska Marca pokrila je cijelu naslovnicu svog internetskog izdanja s pričom koja je zapravo javna tajna, ali se dugo skrivala ne od očiju javnosti, već od - Cristiana Ronalda. Ispada da su Kraljevi od glavnog kralja prodaje Daniela Levyja Velšanina otkupili za ukupno 99.75 milijuna eura! A u dokumentima je klauzula koja je Tottenham sprječavala da taj podatak iznese u javnost.

Odnosno, u članku 15 stoji da jedina cifra koja može izaći u javnost iznosi 91 milijun eura. Time bi Ronaldov dolazak iz Man. Uniteda, težak 94 milijuna eura, ostao najveći transfer svijeta!

Međutim, postiji i 'rikverc': Realu i Baleu je zabranjeno u javnosti pričati negativno o Spursima i predsjedniku Danielu Levyju.

Konačno, Real Madrid odmah mora obavijestiti Tottenham ako neki drugi premierligaški klub pošalje ponudu za Velšanina. Spursi u tom slučaju imaju 72 sata da odgovore na ponudu, a njihova ponuda ima prednost čak i ako prvi zainteresirani klub iznova ponudi i veću cijenu za igrača. Ovim podatkom padaju u vodu sve glasine o mogućem Baleovom odlasku u Manchester United!

Related content

Related content

Linker
05. svibanj 2024 19:46