RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
50. IZDANJE

Produžen rok za prijavu na jubilarnu Kutiju šibica! Ako još niste stigli, prijaviti se možete i danas

Kutija šibica će se održati od 20. studenog do 29. prosinca i to na čak pet lokacija.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2021. 09:37

Stižu dobre vijesti za sve one koji se nisu stigli prijaviti za 50. jubilarno izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica 2021. powered by Coca Cola! Naime, rok za prijave produžen je za jedan dan, tako da svi oni koji još nisu stigli predati svoju prijavu, mogu to učiniti do 10. studenog 2021. godine.

Prijave se mogu predati samo direktno u Domu sportova, svakog dana od 12 do 20 sati, u sobi 125. Cijene kotizacija se nisu mijenjale pa će tako za seniorski i veteranski turnir biti potrebno uplatiti 1.000 kn, dok za turnir žena 200 kn. Uz 50. seniorski turnir igrat će se i 14. veteranski turnir te 5. turnir žena, s ukupnim nagradnim fondom u iznosu od 170.000,00 kuna.

Kutija šibica će se održati od 20. studenog do 29. prosinca, u organizaciji Ustanove Upravljanje sportskim objektima te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Nakon Hanžekovićevog memorijala i Zlatne piruete, Kutija šibica treće je najstarije sportsko događanje koje Grad Zagreb podržava i to već punih pet desetljeća. Izvlačenje parova potvrđeno je za 17. studenog, nakon čega kreću sportski dvoboji na čak pet lokacija – u dvorani 2 u Domu sportova te dvoranama Boško Božić Pepsi, Dubrava, Pešćenica i Sutinska vrela. Početak spektakularne završnice predviđen je na Štefanje, a u srijedu, 29. prosinca, doznat će se i pobjednici seniorskog, veteranskog te ženskog dijela turnira.

Velika će pažnja biti posvećena provođenju svih nužnih epidemioloških mjera. Sukladno važećim Odlukama Stožera civilne zaštite RH i epidemiološkim preporukama HZJZ svi sudionici i posjetitelji Kutije šibica prilikom ulaska u objekt i na turnir bit će obvezni predočiti EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljima, a koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. Sve dodatne informacije vezane uz EU digitalnu Covid potvrdu mogu se pronaći na poveznici https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

Više informacija o ovogodišnjem izdanju turnira može se pronaći na službenim stranicama www.kutija-sibica.hr i www.sportskiobjekti.hr, na Facebook i Instagram stranici kao i na kontakt mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
20. svibanj 2024 21:00