THORSTENWAGNER Dpa Picture-alliance Via Afp
NIJE OMILJEN U KLUBU

‘Profesionalac za skandale!‘ Nijemci slikovito opisali povratak Vatrenog: ‘Neće svi biti sretni što ga vide‘

Što će na kraju biti s njim, hoće li ostati u klubu ili će karijeru nastaviti negdje drugdje, još je neizvjesno...
Piše: SNObjavljeno: 19. srpanj 2022. 08:02

Nakon posudbe u Borussiji Dortmund Marin Pongračić morao se vratiti u Wolfsburg iako ga tamo neki više ne žele vidjeti. Hrvatski reprezentativac propustio je zbog bolesti dio priprema, no ovih dana krenuo je s treninzima, a njegovo priključivanje momčadi slikovito su opisali iz njemačkog Bilda.

"Profesionalac za skandale najradije više nikad ne bi igrao za Wolfsburg. VFL ga se želi riješiti što je prije moguće, no branič ima ugovor do 2024. godine", piše Bild uz podsjetnik kako se na travnjak trebao vratiti još prije četiri tjedna, kada su i počele pripreme, no da je taj povratak odgođen, kako smo i ranije naveli, zbog bolesti.

"Iz istog razloga propustio je obvezno momčadskog fotografiranje i trening kamp u Austriji", dodaju iz Bilda.

image

Marin Pongračić

THORSTENWAGNER Dpa Picture-alliance Via Afp

Prema informacijama uglednog medija, Pongračić se već nekoliko dana znoji u VFL centru i marljivo odrađuje pripreme po posebnom programu, no na današnjem treningu neće još odrađivati sve što i njegovi suigrači već je zamišljeno da odradi nekoliko krugova oko terena i/ili neke dodatne vježbe na pomoćnom terenu.

"Branič će po prvi put nakon posudbe u Dortmundu stupiti u kontakt sa starim i novim kolegama, no neće svi biti sretni što ga opet vide", piše Bild podsjećajući na njegov "dugi popis" skandala kojima je "živcirao klupske dužnosnike."

"Ilegalni korona party, curenje internih informacija, tužba protiv kluba", nabrajali su Nijemci...

Spomenimo i da je trener Wolfsburga Niko Kovač nedavno poručio kako Marinu vrata nisu zatvorena.

"Ako oni koji su bili nesretni u ovom dresu sada žele bi s nama, rado ćemo im dati priliku, a ako ne, onda ćemo pronaći pravo rješenje", kazao je početkom srpnja hrvatski strateg.

Što će na kraju biti s Pongračićem, hoće li ostati u Wolfsburgu ili će karijeru nastaviti negdje drugdje, još je neizvjesno...

Linker
25. travanj 2024 19:01