Zlatan Ibrahimović u listopadu će navršiti 42 godine, a još nije rekao konačni ‘zbogom‘ nogometu

 Miguel Medina/AFP
STROJ, A NE ČOVJEK

Prognozirali su da se nikad više neće vratiti na travnjak, a ovaj je video dokaz da je Ibra neuništiv

Otkako je zaradio ozljedu koljena u svibnju prošle godine, Ibrahimović dosad nije trenirao s loptom
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 25. siječanj 2023. 14:26

Zlatan Ibrahimović (41) doživio je tešku ozljedu koljena u svibnju prošle godine, baš na kraju sezone u kojoj se njegov Milan okrunio titulom talijanskog prvaka.

Nakon što je odmah podvrgnut operaciji, inicijalna je prognoza bila da će izvan terena biti sedam do osam mjeseci, a početkom godine spekulacije u Foot Mercatu govorile su da se famozni Ibra možda nikada više neće vratiti na travnjak jer i dalje pati od ekstremnih bolova, iako je cijelo vrijeme nakon operacije trenirao u teretani i radio na jačanju mišića.

Ipak, na Twitteru je osvanuo video u kojemu osebujni napadač trenira s loptom, po prvi put nakon ozljede.

Točnih prognoza kada će se vratiti na teren još uvijek nema. Ipak, iz uprave "rossonera" se nadaju da će njihov najstariji igrač na terenu biti spreman za susrete osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama, a utakmice su na rasporedu 14. veljače odnosno 8. ožujka.

Talijanski Calciomercato pretpostavlja da će Ibrahimović na kraju sezone objesiti kopačke o klin te će za njega postojati tri opcije: pridružiti se klupskoj upravi, postati dio trenerskog stožera ili krenuti u menadžerske vode. Ipak, to je Ibrahimović: ako je netko spreman ići preko svojih granica, onda je to baš on, stoga ga ne treba otpisivati bez obzira na godine.

Linker
26. travanj 2024 17:06