EMMANUEL DUNAND Afp
MILJENIK NAVIJAČA

Proslavio se igrajući za Arsenal, osvojio SP s Elfom, a sada ga Poljaci zovu u svoju reprezentaciju

‘Svojedobno je tvrdio da mu je san zaigrati za poljsku nacionalnu momčad, mi mu to možemo omogućiti‘
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2023. 16:37

Klaudiusz Hirsch, izbornik poljske futsal reprezentacije, izjavio je kako bi želio da Lukas Podolski igra za nacionalnu momčad.

- Pokušavamo ga pozvati, - otkrio je Hirsch.

Nije tajna da poljski izbornik ima velike ambicije u pohodu na svjetski tron. Neumoran je u ostvarivanju svojih ciljeva, a jedan od njih je okupljanje najvećih poljskih zvijezda oko reprezentacije.

- Već sam razgovarao s nekim poznatim igračima. Htio sam malo i medijski napraviti propagandu. Ali nismo još pronašli nikoga takvoga. Zasad. No, sad ćemo pokušati s Lukasom Podolskim - rekao je Hirsch u intervjuu za portal Sport.pl.

image
BERK OZKAN Anadolu Agency Via Afp

- Lukas je svojedobno tvrdio da mu je san, koji se neće ostvariti, igrati za poljsku reprezentaciju. Pozvali smo ga da nas posjeti na pripremama. Mogli bismo ostvariti njegove snove. Tko zna, možda padne u iskušenje. Sljedeća faza priprema kreće u nedjelju 7. svibnja. Možda dođe... Naravno, znam da je njegov Górnik Zabrze najvažniji, ali siguran sam da bi se on sjajno uklopio u momčad. - dodao je izbornik poljske reprezentacije.

Podolski je njemački nogometaš poljskih korijena. Proslavio se igrajući za Arsenal, a s Elfom je 2014. postao svjetski prvak u Brazilu.

Linker
27. travanj 2024 13:42