Christina Ich

 SCREENSHOT
PROBLEMI TV ZVIJEZDE

Proživjela dramu s bivšim nogometašem: ‘Bilo je užasno, htjela sam pobjeći u planinu i zaključati se‘

‘Nisam znala što radi, ni kako se osjeća. Kroz glavu su mi prolazile razne slike‘
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2022. 12:14

Rumunjska TV zvijezda i manekenka Christina Ich je s medijima podijelila svoju dramu koju je proživjela s bivšim nogometašem Alexom Piturcom, sinom nekadašnjeg izbornika Rumunjske Victora Piturce. Ich je otkrila kako je zažalila što je ušla u vezu s Pituricom i rodila mu sina Noaha.

"Da nisam rodila Noaha bila bih ja ta koja bi spakirala kofere i otišla na planine i zaključala se. Bilo je trenutaka kada sam htjela pobjeći od kuće, ali napravili smo bebu ekstremno brzo. Bila je to ljubav na prvi pogled, ljubav koja se dogodila s obje strane. Što možete znati o čovjeku nakon tri mjeseca? Neke ne upoznate ni za 20 godina", rekla je Ich.

Na kraju je Alex, koji je sklon zabavama i razuzdanom životu, ostavio Christinu kojoj je zapravo laknulo nakon te njegove odluke.

"Bilo mi je užasno. Sjela bih i razmišljala. Nisam znala što radi, ni kako se osjeća. Kroz glavu su mi prolazile razne slike. Znam da on nije miran čovjek, da ne ide u crkvu i slično... Čak sam i koristila Google i znala sam što dobivam, a opet sam mu dala slobodu, ali slobodu sam htjela i sama", rekla je Ich pa dodala:

"On je čovjek koji voli ludi život i provode. Pustila sam ga da radi što želi, ali nekada postoje granice. On je težak čovjek. Nije me pronašao u smeću, a uopće mi ne nedostaje. Imam svoj novac i svoju kuću", zaključila je Ich.

Linker
01. prosinac 2023 08:40