Jorginho i Catherine Harding

 A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA A Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia
‘DOĆI ĆU PO TEBE‘

Prvak Europe u središtu ljubavnog trokuta? Objavljene poruke: ‘Kurvo, makni svoje prljave ruke s njega!‘

Nogometaš londonskog Chelseaja bio je upleten u razne događaje ovakvog ili sličnog tipa...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2022. 12:46

Uoči ogleda Milana i londonskog Chelseaja u skupini Lige prvaka dogodila se i jedna zanimljiva stvar, nazovimo to tako, pored terena. Naime, bivša djevojka Chelseajevog nogometaša Jorginha, Paola Saulino objavila je na svom Instagramu screenshot poruke koju joj je poslala njegova sadašnja partnerica, Catherine Harding.

Jorginho i Paula bili su u vezi još dok je aktualni prvak Europe s talijanskom reprezentacijom igrao u Napoliju. Nije poznato što je gđicu Saulino nagnalo da sada objavi prepisku s Hardingovom, ali očito je da si njih dvije baš i nisu u najboljim odnosima. Možda je strahovala od toga da će Saulino doći na San Siro i pogledati Jorginha u utakmici s Milanom...

- Ako još jednom dotakneš mog dečka po glavi ili staviš svoje prljave ruke na njega, nećeš se morati brinuti zbog njegovih "odvjetnika" i toga što su zli prema tebi. Trebat ćeš se brinuti zbog mene, kurvo, jer ću doći po tebe - napisala joj je gnjevna Harding.

image
INSTAGRAM

U svom storyju na Instagramu Saulino je pak stavila poruku: Rogovi su loši za zdravlje. Ta poruka nastavlja se na jedno nedavno gostovanje u talijanskoj radio-emisiji u kojoj je Saulino otvoreno rekla da je bila sa Jorginhom koji je s njome varao Harding...

- Napisala mi je nekoliko poruka, očito me uhodi.. Bila sam sa Jorginhom i ta mi je žena zapravo zaprijetila jer je rekla ‘doći ću po tebe‘ i da se trebam čuvati, a mene je nazvala kurvom. Ako je tako, onda je mogu nazvati rogonjom, jer ja nisam kurva, a ona je rogonja - rekla je Italijanka.

Jorginho svojedobno i nije krio da je bio sa Saulino, a poznato je i da ju je ostavio javnom porukom. Poznata je i priča kako su se njih dvoje upoznali:

image

Jorginho i Catherine Harding

A LONE WOLF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA A Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

- Proveli smo odlično vrijeme zajedno i dosta mi se svidio. Ljubio me pred svima, a nakon toga smo počeli voditi ljubav u automobilu, ali su nas njegovi prijatelji zaustavili. Nakon toga smo otišili u diskoteku i napili se. Tijekom večere mi je rekao da će mi ostaviti broj, što je na kraju i učinio. Govorio je ‘daj još jednu golu fotografiju‘ i ‘posljednju‘ i ta igra mi se svidjela. Onda bi mu ja poslala jednu vruću fotografiju koju bi on vidio kada se probudi. A kada me ostavio, tada sam prvi put vidjela njegovo pravo lice. On je loš dečko, lažljivac i spreman je iskoristiti ljude. Iskoristio je mene i varao svoju djevojku. Kakav to čovjek radi? - rekla je Saulino.

Inače, Jorginho je sa sadašnjom partnericom Catherine Harding od 2020. godine, a imaju zajedničkog sina. U prvoj vezi s Nataliom Leteri Jorginho je dobio dvoje djece.

Linker
10. svibanj 2024 14:33