Nenad Bjelica

 GORAN MEHKEK Cropix
MARIN LJUBIČIĆ

‘Prvi put se javno ispričavam Nenadu Bjelici. Premlad sam, nijedan si igrač ne smije to dopustiti‘

‘Malo su mi pomiješane emocije, ipak napuštam Hajduk nakon 11 godina‘, poručio je u istom razgovoru
Piše: SNObjavljeno: 25. prosinac 2022. 08:25

Marin Ljubičić karijeru će definitivno nastaviti u austrijskom prvoligašu LASK-u. Ta vijest potvrđena je još ranije ovoga tjedna kada je postalo i službeno da je klub iz Linza iskoristio opciju otkupa. Hajduk je na račun ovog transfera zaradio tri milijuna eura.

- Malo su mi pomiješane emocije, ipak napuštam Hajduk nakon 11 godina. Nije baš bilo lako. Pustila se i koja suza, ali morao sam ići. Ponosan sam na sebe i ovih šest mjeseci, ovo mi je nagrada za to - izjavio je Ljubičić za Dnevnik Nove TV.

Mladi napadač ovom se prilikom prisjetio i jedne situacije iz prosinca 2021. godine kada je u dvoboju s Osijekom upao u verbalni okršaj s Nenadom Bjelicom.

image

Marin Ljubičić

Screenshot (LASK)

- Bio je vulgaran prema meni, a mogu mu otac biti. Nije važno što je rekao, ali to je vulgarno za jednog dečka koji je tek počeo igrati nogomet. Mogu mu biti otac, možda ću ga jednog dana trenirati - izjavio je tadašnji trener Osijeka za Novu TV, a sada je pala isprika:

- Ovom bih se prilikom prvi put javno ispričao Bjelici. Premlad sam, nijedan si igrač ne smije dopustiti da tako postupa prema jednom treneru, pa tako ni ja. Što se tiče prgavosti, to tako mora biti na terenu - poručio je Ljubičić.

Linker
27. travanj 2024 06:33