FRANCOIS LO PRESTI Afp
POGLEDAJTE GOLOVE

PSG nemilosrdan prema niželigašu: Mbappe amaterima utrpao pet komada, iduća postaja - Tudorov Marseille

Zvijezda francuske reprezentacije zabila je hat-trick već u 40. minuti susreta
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 23. siječanj 2023. 22:41

Uoči dvoboja šesnaestine finala Kupa Francuske, trener Christopher Galtier kazao je da će protiv niželigaša Pays de Casselae izvesti najjači sastav u datom trenutku. I održao je riječ, PSG je na krilima Kyliana Mbappea i Neymara demolirao protivnika iz regionalne francuske lige s visokih 7:0, te će u osmini finala gostovati na Velodromeu kod Igora Tudora i njegovog Marseillea.

Mbappe je već u prvom poluvremenu postigao hattrick (29‘, 33‘, 40‘), a u međuvremenu je zabio i Neymar (33‘). Do kraja susreta Mbappé je još dvaput zatresao mrežu (56‘, 79‘), a na listu strijelaca upisao se i Carlos Soler. Uz golgeterski učinak, spomenuti trojac upisao je po asistenciju, kao i Vitinha i Danilo Perreira.

>>> POGOTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

U osmini finala PSG stiže u goste Marseilleu, još uvijek nije određen datum susreta, ali zna se da će biti početkom veljače. Tudor se ove sezone već susreo s Parižanima. Bilo je to u 11. kolu Ligue 1 na Parku prinčeva, jedini pogodak na utakmici zabio je Neymar.

Nakon što je Marseille u Kupu savladao Lovru Majera i njegov Rennes u petak (1:0), hrvatski stručnjak popravni će ispit imati za od prilike dva tjedna.

Linker
25. travanj 2024 07:21