FRANCOIS NASCIMBENI Afp
PLES MILIJUNA

PSG odgovorio na nevjerojatnu ponudu iz Madrida! Zbog Mbappéa raste napetost i u Kovačevom Monacu

Nastavlja se jedna od najvećih i najspektakularnijih transfer-priča u povijesti nogometa
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2021. 08:48

Radi li se o ponudi od 160 ili 187 milijuna eura, a to su dva iznosa koja se spominju uz mogući transfer Kyliana Mbappéa u Real Madrid, sada možda više nije ni važno.

U više španjolskih i francuskih medija osvanula je informacija po kojoj je PSG tu ponudu - odbio! Neki će reći 'nevjerojatno', jer mladoj francuskoj zvijezdi ugovor istječe u ljeto 2022. godine što znači da bi u ovo doba iduće godine Pariz mogao napustiti potpuno besplatno. Naravno, pod uvjetom da u međuvremenu ne produži ugovor, a to je, podsjetimo, već odbio.

I poznati sportski novinar Julien Laurens preko svojih je izvora saznao da PSG nije prihvatio ponudu iz Madrida i da Mbappéa uopće ne žele prodati iako bi ga mogli izgubiti već iduće godine.

"Ponuda je odbijena", javlja i francuski TF1, a do istih je informacija navodno je stigao i Le Parisien. Dio medija javlja i da PSG neće zadovoljiti ništa manje od 200 milijuna eura...

I dok se Parižani i gospoda iz Madrida razbacuju s nevjerojatnim ciframa, cijelu ovu situaciju pozorno prati i Monaco. Naime, prema pisanjima Mundo Deportiva, klubu Nike Kovača trebalo bi, prema dogovoru koji datira još iz vremena Mbappéove selidbe iz Monaca u PSG, pripasti čak 35 milijuna eura u slučaju nove prodaje mladog Francuza, ali i u slučaju obnove postojećeg ugovora.

Football Espana dodaje da taj dogovor pada u vodu napusti li Mbappé PSG bez ikakve odštete, što je moguće ako ne produži ugovor do isteka postojećeg, odnosno do idućeg ljeta.

image
BERTRAND GUAY Afp

Linker
04. svibanj 2024 02:13