Ittihad‘s French forward #09 Karim Benzema reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Hilal at Prince Abdullah al-Faisal Stadium in Jeddah on September 1, 2023.,Image: 802171936, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: AFP/AFP/Profimedia

 AFP/AFP/PROFIMEDIA Afp/afp/profimedia
NIJE MU SJELO

Pukla je velika ljubav?! Saudijci ostali u totalnom čudu, posljednji potez ljutog Karima Benzeme sve je šokirao

Navijači smatraju da Benzema ne postoji u većim utakmicama, a u jednom su mu trenutku dali i zanimljiv nadimak
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 30. prosinac 2023. 07:50

Vijest da je Karim Benzema napustio državu iz nepoznatog razloga vrlo brzo se proširila Saudijskom Arabijom.

Saudijski mediji tvrde kako se Francuz nije pojavio na treningu, ali nitko nije naveo točan razlog. Spominje se da se Benzema vratio u Francusku zbog osobnih razloga, ali malo je onih koji vjeruju u tako nešto.

Al Ittihad ove sezone ne bilježi dobre rezultate te je Benzema okarakteriziran kao jedan od najvećih krivaca. To je nešto što nije dobro sjelo Francuzu koji je sada do daljnjeg napustio momčad.

Navijači smatraju da Benzema ne postoji u većim utakmicama, a u jednom su mu trenutku dali i zanimljivi nadimak Ben Hazima, u prijevodu - sin poraza. Navijači su ogorčeni igrama francuskog napadača te su mu u posljednje vrijeme ostavljali svakave komentare na Instagramu kojeg je ovaj nekoliko dana kasnije na opće iznenađenje svih odlučio obrisati.

Je li pukla ljubav između Saudijaca i Benzeme i zbog čega je točno napustio zemlju ostaje za vidjeti u danima koji dolaze.

Linker
17. travanj 2024 04:06