Luka Modrić i Pinuts

 SCREENSHOT TWITTER
REALOV ČUDOTVORAC

‘Puno puta dok se igram s djecom znam razmišljati o Modriću i Kroosu. Supruga kaže da mi se to vidi licu‘

Njegovi teški treninzi često su pod velikom pažnjom javnosti, ali činjenica je jedna - rezultati su nevjerojatni
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2022. 13:37

Gotovo da ne prođe niti jedna utakmica Real Madrida u kojoj hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ne oduševi sve svojom prezentacijom na terenu. Iako je prošlog petka navršio 37 godina, još uvijek igra na čudesnom nivou, a mnogi su mišljenja da je za to jedan od najzaslužnihih Antonio Pintus. Isto vrijedi i za Nijemca Tonija Kroosa, a izgleda da je njihova tajna konačno otkrivena.

Ugledna Marca odlučila je napraviti veliki razgovor s Realovim ‘čudotvorcem‘, koji je već niz godina kondicijski trener ‘kraljevskog kluba‘. Njegovi teški treninzi često su pod velikom pažnjom javnosti, ali činjenica je jedna - rezultati su nevjerojatni.

Valja istaknuti kako je sam Pintus (60) u odličnoj formi obzirom da svako jutro trči oko 10 kilometara u Valdebebasu, a zatim se posveti poslu u klubu.

- Puno puta dok se igram s djecom dogodi se da razmišljam o Modriću i Kroosu. Supruga mi kaže da se to vidi na mojem licu. Samo je čujem kako govori - Antonio ne misli o poslu, budi u mislima tu s nama. Ipak, moraš uvijek razmišljati o takvim stvarima kako da bi u konačnici imao ovakve rezultate, rekao je Pintus.

U svojoj bogatoj karijeri radio je u Italiji, Engleskoj i Francuskoj, a ističe kako svaka liga nosi svoje izazove.

- Dosta se razlikuje rad s igračima i ono što treneri rade, ali u Realu je nekako sve na svom mjestu jer se zna šta svatko od nas treba raditi i fokusiramo se samo na naš posao.

Linker
16. svibanj 2024 13:55