Alan Franco
 JUAN MABROMATA/AFP
DRASTIČNA MJERA

‘Pustite me u Dinamo!‘: Čovjek za kojeg modri nude više od 4 milijuna dolara povukao očajnički potez

Njegov klub ga ne pušta u hrvatsku, traže još milijun, ali njemu je svega dosta!
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. kolovoz 2020. 18:24

Nastavlja se ‘trakavica’ oko dolaska Argentinca Alana Franca u Dinamo. Naime, kad se činilo da od svega definitivno nema ništa, jer Dinamo ne želi ponuditi više, a Independiente ne prihvaća aktualnu ponudu već traži još milijun dolara da bi tako mogao isplatiti 20 posto transfera bivšem Francovom klubu San Telmu, stiže novi preokret.

Naime, Alan Franco odbio je trenirati i time je poručio Independienteu da želi transfer u Dinamo!

U Argentini igrači još treniraju putem Zoom aplikacije, Franco se već dva dana nije priključio na Zoom u dogovoreno vrijeme i to se smatra pritiskom na klub koji ga nikako ne želi pustiti za ovu svotu (4,3 milijuna dolara) u Maksimir. Franco je ljutit na klub koji ga ranije nije pustio u LA Galaxy uz obećanje da će ga pustiti kad dođe iduća prihvatljiva ponuda na ljeto.

Ova Dinamova zasad je očito jedina, po mišljenju Franca i njegovih zastupnika, i dovoljno visoka za apetite Independientea, da više neće niti stići.

- Posljednja ponuda nije bila dovoljno dobra za klub, predsjednik je tako odlučio. Nastojimo razumjeti Franca i njegove ljude, ali on je još mlad, sigurno će biti još prilika - poručio je, pak, sportski direktor Independientea, proslavljeni nogometaš Jorge Burruchaga.

U klubu se nadaju da će smekšati Franca i natjerati ga da se vrati treninzima, ako već ne uspiju nagovoriti Dinamo da pošalje višu ponudu, ali zasad je situacija takva da Franco inzistira na Dinamu!

Linker
24. travanj 2024 22:13