CRISTINA QUICLER Afp
Koeman nezadovoljan

Rakitić gospodski nije slavio gol protiv Barcelone, evo što je rekao nakon ‘rušenja‘ bivšeg kluba

‘Barcelona je momčad s puno talenta i napadačkih opcija i neće nam biti lako. Mi smo bili homogeni‘
Piše: SNObjavljeno: 11. veljača 2021. 08:37

Za Ivana Rakitića ogled protiv 'njegove' Barcelone bio je poseban. Hrvatski veznjak zabio je gol bivšem klubu u sinoćnjoj 2:0 pobjedi Seville u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja.

Četiri minute prije kraja zabio je preciznim šutem pod gredu za konačnih 2:0 nakon pogreške Barceloninog stopera Umtitija, a potom se ponio gospodski i nije slavio. Iako Sevilla ima lijepu prednost uoči uzvrata Rakitić upozorava da im neće biti lako.

"Barcelona je momčad s puno talenta i napadačkih opcija i neće nam biti lako. Mi smo bili homogeni i na kraju smo došli do jako zanimljivog rezultata, jako pozitivnog za nas. Čestitke cijeloj momčadi. Ponavljam, bit će teško tamo jer igramo protiv jedne od najboljih momčadi", rekao je Rakitić nakon utakmice.

Pogodak Ivana Rakitića Barceloni pogledajte OVDJE.

Onda je kratko komentirao vlastiti gol.

"Vidio sam otvaranje prostora, ali više nego zbog gola sretan sam zbog momčadi, zbog samog truda uloženog do kraja. Jako smo željeli taj rezultat, a ja sam uspio doprinijeti s golom", dodao je Rakitić.

Barcelonin trener Ronald Koeman nakon susreta nije skrivao razočaranje.

"Mislim da smo zaslužili više. Igrali smo dobro i stvarali prilike i mislim da rezultat ne odražava događaje na travnjaku. Taj rezultat im je prevelika nagrada s obzirom na događaje. Iako postoji VAR, mislim da smo trebali dobiti jedanaesterac. Sevilla je jako tvrda momčad, fizički jaka, ali igra se još uzvrat i postoji nada. Kod kuće je sve moguće", zaključio je Koeman.

Linker
20. travanj 2024 07:04