Sergio Ramos
 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
ŠPANJOLSKA BRUJI O TOME

Ramos se oglasio nakon nepozivanja na Euro: ‘Nakon s**bane sezone još i ovo! Nikad to nisam iskusio...‘

Svoje nezadovoljstvo situacijom kapetan Furije podijelio je s fanovima na društvenim mrežama.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2021. 17:10

Prvi puta nakon 2004. godine i tadašnjeg Europskog prvenstva, Sergio Ramos neće nastupiti za Španjolsku na jednom velikom natjecanju. Odluka je to nacionalnog nogometnog izbornika Luisa Enriquea koji je kapetana Furije izostavio s konačnog popisa putnika za Euro.

Nakon 180 nastupa za Španjolsku i brojnih rekorda koje je putem od 2005. do danas porušio, Ramos se s 35 godina na leđima ove sezone borio s brojnim ozljedama. Probao je stisnuti zube ne bi li pomogao Realu da dođe do finala Lige prvaka ili do titule prvaka Španjolske, ali ni u jednome ni on ni klub nisu uspjeli.

Zanimljivo, konačan popis Luisa Enriquea za Euro ne sastoji se niti od jednog igrača Reala, što je u novije doba nezapamćen slučaj za Španjolsku.

Nakon što nije našao svoje ime među putnicima na Euro, na društvenim se mrežama oglasio i sam Ramos.

- Nakon nekoliko s**banih mjeseci i čudne sezone kakvu nikada nisam iskusio u svojoj karijeri, dolazi i Euro. Borio sam se i radio naporno svakog dana tijelom i dušom kako bih bio na 100 posto za klub i reprezentaciju, ali stvari se ne odviju uvijek onako kako bi mi htjeli - napisao je Ramos. Boli me to što nisam mogao pomoći Realu i što neću igrati za Španjolsku, ali u ovom slučaju se najbolje odmoriti, oporaviti i vratiti sljedeće godine kako sam uvijek i radio. Naravno, boli to što neću moći predstavljati svoju zemlju, ali treba biti iskren - napisao je Ramos.

Svoju je poruku završio u navijačkom tonu:

- Želim svojim suigračima puno sreće i sjajno Europsko prvenstvo. Navijat ću ispred malih ekrana.

Linker
12. lipanj 2024 20:20